Meghalt a gödi Samsung-gyár egyik dolgozója, aki még szerdán szenvedett balesetet az üzemben – írta meg az ATV a Magyar Narancs alapján.

Értesülésüket a Samsung SDI is megerősítette. A lap megkeresésére azt írták: Fájdalommal tudatjuk, hogy a november 3-án történt munkahelyi baleset következtében, kollégánk a kórházban életét vesztette. A baleset körülményeinek kivizsgálása jelenleg is folyamatban van. Cégünk maximálisan együttműködik az érintett hatóságokkal a baleset kivizsgálása során. Őszinte részvétünk kollégánk családjának, barátainak és szeretteinek.

A gödi Samsung SDI gyár 2020. január 28-ánForrás: MTI/Mónus Márton

A szerdai baleset kapcsán a cég PR-munkatársa, Bagoly Katinka azt is elmondta, hogy kollégájukhoz perceken belül kiérkezett a telephelyen szolgáló mentőszolgálat, akik ellátták a sérültet, majd azonnal kórházba szállították.

A lapnak a Magyar Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál is nyilatkozott. Tájékoztatása szerint a helyszínre egy esetkocsit riasztottak, és egy 30 év körüli férfit szállítottak kórházba ellátást követően súlyos sérülésekkel, de stabil állapotban.