Potocskáné Kőrösi Anita, Jakab Péter egyik leghűségesebb szövetségese megpróbálta elhitetni magáról, hogy egyszerű körülmények között él, miközben a valóságban milliókat keres.

Potocskáné Kőrösi Anita mindent elkövet annak érdekében, hogy eladja magáról az egyszerű, hétköznapi vidéki nő képét. Mégis időről időre lebukik, hogy titkon azért szeret luxuskörülmények között élni - írja a Kontra.hu. Korábban az Origo is beszámolt róla, hogy a belvárosi Nádor utcában bérel magának lakást az Országgyűlés által biztosított lakhatási támogatásból havonta 345 ezer forintért, a lakásban azonban valószínűleg a fia lakik - legalábbis a fia által posztolt képek szerint pont ugyanaz a kilátás a lakásából, mint amiket Potocskáné posztolt onnan. 

Miközben a politikus tüntetőleg egy siófoki panellakásból posztol fotókat, hogy elhitesse magáról, hogy szerényebb körülmények között él, addig egy kétszintes, új építésű családi ház várja, hogy a Potocska család beköltözzön.

Forrás: Kontra

A jobbikos képviselőnő a jövő évi választás előtt nem tervezi birtokba venni a házat, mivel ezzel elronthatnák a hétköznapi, vidéki nő imázsát, amelyet hónapok óta igyekeznek festeni róla.

A cél ezzel a főként Siófokon élő, baloldali érzelmű lakók átverése, és támogatásuk elnyerése lehet.
Időközben a jobbikos politikus férje, már az új házuk címén is hirdeti az autószerelő-vállalkozását, így jó eséllyel már minden közművet kiépítettek az ingatlanon.

A gond természetesen nem az, hogy a jobbikos képviselőnő és családja családi házba tervez költözni, hanem az a képmutatás, hogy mindeközben tollfosztással és a rozsdás korlátú panelből posztolással igyekszik magáról az „egyszerű, szegény vidéki nő" látszatát kelteni.

Nemrégiben számolt be arról a drot.info, hogy Potocskáné az adófizetők jóvoltából 1,7 millió forintból „tengődik” havonta, mégis otthon főz és takarít csütörtök délelőtt, munkaidőben. 

Az eset azért is különösen felháborító, mivel a Parlament honlapján lévő szerződések tanúsága szerint, a jobbikos képviselőnőnek sok százezer forint közpénzből több irodát is bérelnek - írja a Kontra.

De úgy tűnik, hogy csütörtökre ezek már mind üresen állnak, hiszen a képviselőnő nyugodtan takarítgat és főz odahaza.