Bosszúból lopta el ismerőse autóját egy idős férfi Vecsésen

Vágólapra másolva!
Egy 85 éves férfi összeveszett egy nővel, mert az a korábban megbeszéltnél drágábban akarta neki eladni az anyja házát. A férfi bosszúból ellopta az autóját.
Vágólapra másolva!

Egy vecsési nő hívta fel a rendőrséget december 7-én, mert a meghalt anyja háza elől ellopták az autóját. A rendőrök azonnal nyomozni kezdtek, és pár órával később már képpel és névvel keresték az autótolvajt, másnap pedig el is fogták.

A nyugdíjas férfi a kihallgatása közben mindent beismert.

Bevallása szerint bosszúból lopta el az autót, ugyanis már régóta ismerte a nőt, jó is volt a kapcsolatuk, amíg meg nem akarta venni a meghalt anyja házát.

Forrás: Police.hu

Először 25 millió forintos vételárban egyeztek meg, de pár hónappal később a nő már többet kért érte. A férfi átverve érezte magát, szerinte úgy akart több pénzt a nő, hogy a ház nem ért annyit.

December 7-én a férfi kocsival hajtott Vecsésen, amikor meglátta a nő autóját. Hirtelen az az ötlete támadt, hogy megleckézteti és elviszi a kocsiját.

Azonban a saját kocsiját sem akarta ott hagyni, ezért felváltva vezette a két autót. Bevallása szerint sok ideig tartott, míg mindkét kocsit elvitte, de elért az ismerőséhez, útközben pedig senkinek nem volt annyira gyanús, hogy rendőrt hívjon.

A rendőrök a lopott autót visszavitték a nőnek, a férfi ellen lopás miatt indítottak eljárást.