Rátámadtak három jegyellenőrre egy pécsi buszon

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt emeltek vádat az ellen a pécsi nő ellen, aki egy ismerősével bliccelt egy helyi buszon, majd rátámadt három ellenőrre. 
Vágólapra másolva!

Két utas együtt utazott az egyik pécsi buszon tavaly szeptemberben. Blicceltek, a felszállásnál nem lyukasztották ki a jegyüket. Miután 3 ellenőr is felszállt, kérték az ő jegyüket is.

Egyikük felmutatta a kezeletlen jegyeket és közölte, hogy azért nincsenek érvényesíttetve, mert akkor szálltak fel.

Ekkor az egyik ellenőr elmondta nekik, hogy felszálláskor kellett volna kilyukasztani a jegyet, úgyhogy bírságot kell fizetniük.

A jegyet felmutató utas az ellenőr kérésére átadta az iratait, a vele lévő nő viszont azt mondta, hogy nincsenek nála iratok és egyébként sem adná oda. Az ellenőr elkérte tőlük a két jegyet, de a nő még ezt sem akarta átadni.

Az ellenőr intézkedni akart, amikor a nő szitkozódva megfenyegette, aztán az egyiküket meg is ütötte, amikor le akart szállni a buszról.

Megpróbálták őt megállítani, de a nő az egyikük mellkasára többször rácsapott, ordított velük és a buszsofőrrel is. A nő egész idő alatt fenyegette az ellenőröket. Azt mondta, ha majd nem lesz rajtuk kitűző, el fogja őket intézni.

A harmadik ellenőr odament hozzá, de a nő őt is lökdösni kezdte, és kiütötte a kezéből a telefont.

Csak akkor állt le, amikor a rendőrök megérkeztek. Az ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt emelt vádat a nő ellen.