Orbán Viktor Madridban majd Párizsban tárgyal

ABASCAL, Santiago; ORBÁN Viktor
Madrid, 2022. január 28. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Santiago Abascal, a spanyol VOX párt elnöke az európai konzervatív pártvezetők találkozóját megelőzően tartott megbeszélésükön Madridban 2022. január 28-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor miniszterelnök Madridban megkezdte tárgyalásait; péntek este elsőként a jobboldali VOX párt elnökével egyeztetett - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke, hozzátéve: Orbán Viktor szombaton Nicolas Sarkozy volt francia elnökkel folytat megbeszélést.
Vágólapra másolva!

Az európai konzervatív pártvezetők találkozóját megelőzően került sor Orbán Viktor és Santiago Abascal, a VOX elnökének megbeszélésére, a téma az európai keresztény és konzervatív értékek védelme, a családok és a gyermekvállalás támogatása valamint az illegális bevándorlás elleni fellépés volt.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök és Santiago Abascal, a spanyol VOX párt elnöke az európai konzervatív pártvezetők találkozóját megelőzően tartott megbeszélésükön Madridban 2022. január 28-án. Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Szombaton plenáris ülést tartanak az európai jobboldalhoz tartozó pártelnökök, majd Orbán Viktor Párizsba utazik, ahol Nicolas Sarkozy korábbi francia köztársasági elnökkel tárgyal - mondta Havasi Bertalan.