Álmában akart megerőszakolni egy kamaszlányt egy férfi Nógrád megyében

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy Nógrád megyei férfi nem sokkal azután, hogy szabadult a börtönből, megpróbált megerőszakolni egy 17 éves, alvó lányt.
Vágólapra másolva!

A férfi tavaly májusban közölte a kiszemelt, környezetében élő 17 éves lánnyal, hogy le akar vele feküdni. A kamasz elutasította a közeledését. A következő hónap egyik éjjelén a férfi bedrogozva odasétált a lány családjának házához.

A nyitott ajtón keresztül bement, és

amikor észrevette, hogy a családtagok már alszanak és senki sem veszi észre, bebújt a tinédzser mellé az ágyba.

A fehérneműjét hátulról levette róla és megérintette a nemi szervét.

Erre a lány felébredt. A férfi mutatta neki, hogy maradjon csendben, de a kamasz kiabálni kezdett és meg is ütötte a férfit. Erre felébredt a testvére, aki a szomszédos szobában aludt. Segített a lánynak, kizavarták a támadót a házból.

A rendőrök elfogták a férfit, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatását. Az ügyészek most szexuális erőszakkal és magánlaksértéssel vádolják. Azt javasolják, hogy ha az előkészítő ülésen beismerő vallomást tesz és lemond a tárgyaláshoz való jogáról, kapjon 10 év fegyházbüntetést.