Fidesz: Ne hagyjuk, hogy gazdaságilag is visszazuhanjunk a Gyurcsány-korszakba!

Márki-Zay, Márki-Zay Péter, Gyurcsány Ferenc, baloldal, hatalom
Vágólapra másolva!
Soha a rendszerváltás óta nem nőtt olyan nagyot a gazdaság, mint 2021-ben, hívja fel rá a figyelmet közleményben a kormánypárt.
Vágólapra másolva!

"Soha a rendszerváltás óta nem nőtt olyan nagyot a gazdaság, mint 2021-ben.

A Fidesz alatt plusz 7,1 százalékkal nőtt, Gyurcsányék alatt mínusz 7 százalékkal zuhant be a gazdaság.

A választáson arról is döntünk, hogy a nemzeti kormánnyal folytatódik-e Magyarország gazdasági sikere, vagy gazdaságilag is visszazuhanunk a Gyurcsány-korszakba, amikor

a baloldal tönkretette az országot, és saját alkalmatlanságának árát megszorításokkal szedte be a gyermekes családoktól, az idősektől és a fiataloktól.

A baloldal ma is ugyanazt a rossz, elhibázott gazdaságpolitikát erőlteti, amit kormányzása alatt követett. 2010 óta következetesen támadják a nemzeti kormány gazdaságpolitikáját."

A közlemény szerint a baloldal jelöltje is "egyértelművé tette, hogy ő maga is „roppant liberális" a gazdaságpolitikában, és nagyra értékeli annak a Gyurcsány-Bajnai-kormánynak a politikáját, amely gazdaságilag tönkretette az országot, agyonadóztatta a magyar munkavállalókat, a vállalkozásokat, a családokat, kiárusította a nemzetgazdasági vagyont.

Most is ugyanaz a Gyurcsány és Bajnai akar visszatérni. A baloldal soha nem Magyarország, hanem Soros és a hozzá hasonló külföldi spekulánsok gazdasági sikerében érdekelt.

A Fidesz-KDNP kormányzása óta Magyarország teljes gazdasági fordulatot hajtott végre; amióta bevezettük az adócsökkentés politikáját, nő a magyar gazdaság, nő a foglalkoztatás és nőnek a bérek is. Növekedési pályán tartjuk a magyar gazdaságot, és ez a koronavírus-járvány ellenére is stabil.

A gazdasági növekedésnek köszönhetően egyre több pénz jut a gyermekes családoknak, az időseknek, a fiataloknak, a magyar vállalkozásoknak, egyre több jut adócsökkentésre, béremelésekre és a vidék fejlesztésére. Magyarországnak előre kell, mennie nem hátra!"

- zárul a közlemény.