Magyarország családbarát ország, ahol a házasság érték - videó

lakás, ház, kulcs, új lakás, új ház, otthon, ingatlan, illusztráció
Rear View Of Loving Couple Walking Towards House
Vágólapra másolva!
Magyarországon az elmúlt évtizedben stabilabbá váltak a párkapcsolatok: 2010-hez képest megduplázódott a házasságkötések száma, a válások száma pedig hat évtizedes mélyponton van - hangzik el a KINCS legújabb videójában. 
Vágólapra másolva!

A Házasság hete alkalmából a párkapcsolatok témakörét járja körbe a KINCS Percek második része, amit a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) Facebook és YouTube oldalán követhetnek. A KINCS Percek videósorozat a magyar család- és népesedéspolitika sikereit mutatja be. A pár perces kisfilmek mindig egy-egy témára fókuszálnak, és objektíven, adatokkal igazolják az intézkedések eredményességét. Fűrész Tünde elnök szerint

Ez annak köszönhető, hogy Magyarország családbarát ország, ahol a házasság érték.

Mint arról az Origo korábban beszámolt, hazánkban február 13. és 20. között tizenötödik alkalommal rendezik meg a házasság hetét a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával. A jubileumi évben válaszul a pandémiás időszak párkapcsolati kihívásaira a szervezők a figyelmet a kapcsolatok tudatos gondozására kívánják irányítani - írják közleményükben.