Soltész Miklós: Szükség van a keresztény emberek összefogására, amely megvédi az értékeket

SOLTÉSZ Miklós; VERES András; JÉZUS KRISZTUS
Dunasziget, 2021. november 7. Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára beszédet mond a felújított dunaszigeti Jézus Szíve-templomban 2021. november 7-én. Soltész Miklós hangoztatta, hogy a kereszténység tanítását minden területen, mindenhol és mindenkinek tovább kell adni. A megújított templomot Veres András megyés püspök, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke (j3) áldotta meg, majd szentmisét mutatott be. MTI/Krizsán Csaba
Vágólapra másolva!
Szükség van a keresztény emberek összefogására, amely az értékeket megvédi, a kereszténység elleni támadásokat visszaveri - hangsúlyozta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára szombaton Székesfehérváron.
Vágólapra másolva!

Soltész Miklós a 320 millió forintos kormányzati támogatásból megújult ciszterci Nepomuki Szent János-plébániatemplom avató szentmiséjét követően azt mondta:

a kereszténység védelme a kormány kiemelt célja, ezért természetes, hogy templomok és iskolák felújítását támogatja szerte az országban.

Vargha Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium polgári hírszerzésért felelős államtitkára, a város fideszes országgyűlési képviselője arról beszélt, hogy a mostani ünnepnek jelentése van, miszerint

A kép illusztráció. Forrás: MTI/Krizsán Csaba