Orbán Viktor a Hungexpo tulajdonosával és vezetőjével tárgyalt

ORBÁN Viktor
Budapest, 2022. március 23. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Olivier Ginont, a GL events elnökét tárgyalásukon a Karmelita kolostorban 2022. március 23-án. A találkozó aktualitását az adta, hogy március 23-án és 24-én rendezik meg tizenhét nemzet - köztük Magyarország - csapatainak részvételével a budapesti Hungexpón a világ legrangosabb szakácsversenyeként számon tartott Bocuse d'Or európai kontinensdöntőjét. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vágólapra másolva!
A Karmelita kolostorban tárgyalt szerdán Olivier Ginonnal, a GL events elnökével, valamint Ganczer Gáborral, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatójával Orbán Viktor miniszterelnök.
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban tárgyalt Olivier Ginonnal, a GL events elnökével, valamint Ganczer Gáborral, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatójával - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Olivier Ginont, a GL events elnökét tárgyalásukon a Karmelita kolostorban 2022. március 23-án. A találkozó aktualitását az adta, hogy március 23-án és 24-én rendezik meg tizenhét nemzet - köztük Magyarország - csapatainak részvételével a budapesti Hungexpón a világ legrangosabb szakácsversenyeként számon tartott Bocuse d'Or európai kontinensdöntőjét Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A találkozó aktualitását az adta, hogy szerdán és csütörtökön rendezik meg tizenhét nemzet - köztük Magyarország - csapatainak részvételével a budapesti Hungexpón a világ legrangosabb szakácsversenyeként számon tartott Bocuse d'Or európai kontinensdöntőjét.

Budapest 2016-ban már megrendezhette a szakácsverseny európai döntőjét, akkor Széll Tamás vezetésével Magyarország az első helyen végzett. A Bocuse d'Or Europe történetében először Budapest adhat otthont másodszor is a finálénak.