Józanságra és egységre van szükség a háború ellen - videó

Ukrán válság 2022, ukrán, orosz, háború, orosz-ukrán háború, Borodianka, épület, rom, romok, lakó, lakos, ember, lakás
Local residents looks at Residential buildings Destroyed by Russian army in the recaptured by the Ukrainian army Borodyanka city near Kyiv, Ukraine, 05 April 2022 (Photo by Maxym Marusenko/NurPhoto) (Photo by Maxym Marusenko / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Brüsszel tartsa tiszteletben a magyar választók döntését! - írta közösségi oldalán megosztott videója mellé Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője. Hidvéghi szerint a Fidesz óriási arányú győzelme egyértelmű üzenet: nekünk, magyaroknak végleg elegünk van az állandó kioktatásból. Hozzátette: háború dúl és gazdasági válság fenyeget. Most egységre van szükség! El a kezekkel tehát Magyarországtól és Lengyelországtól!
Vágólapra másolva!

Hidvéghi Balázs EP-képviselő a Facebookon közzétett videójában leszögezte:

Hidvéghi elmondta, hogy

a választás eredménye nemcsak a magyar baloldal látványos kudarcát jelenti, hanem a brüsszeli elit és a képviselők állandó politikai beavatkozási kísérletének is világos és határozott visszautasítása volt.

A képviselő hangsúlyozta, hogy

a brüsszeli bürokraták most világos döntés előtt állnak, hiszen vagy tiszteletben tartják a magyar választók akaratát és a Fidesszel való együttműködés új fejezetét nyitják meg, vagy folytatják az aljas ideológiai dzsihádjukat.

Hidvéghi Balázs szerint úgy tűnik, hogy sajnos az utóbbit választják, és ez azt mutatja, hogy nem tisztelik a demokrácia egyik legfontosabb alapelvét, a nép hangját. Hidvéghi leszögezte:

Európa szörnyű háborúval néz szembe.

- mondta el az EP-képviselő.