Rendőrök elől menekülő migránsok okoztak balesetet Ferencvárosban

Budapest, 2022. május 4. Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi a IX. kerületben, a Gyáli út és az Ecseri út kereszteződésében 2022. május 4-én. A rendőrök hajnalban meg akartak állítani egy autót az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, de a kocsi vezetője továbbhajtott, végül pedig összeütközött egy szabályosan közlekedő másik autóval. A lengyel rendszámú kocsiban utazó négy illegális migránst a budapesti rendőrök elfogták. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Meg akart szökni a rendőrök elől egy migránsokat szállító autó ma hajnalban, de az autó összeütközött egy másikkal - írta honlapján a rendőrség. Két migráns kiugrott a balesetező autóból, egyiküket elfogták, a másik még szökésben van. 
Vágólapra másolva!

A rendőrök egy lengyel rendszámú autót akartak megállítani ma hajnalban az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, de a sofőr továbbhajtott, majd a IX. kerületben

a Gyáli út és Ecseri út kereszteződésében összeütközött egy szabályosan közlekedő autóval

- írta honlapján a rendőrség.

Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi a IX. kerületben Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Az eddigi adatok szerint a migránsokat szállító lengyel rendszámú kocsiból ketten kiugrottak és elfutottak.

Egyiküket a rendőrök elfogták, a másik embert a rendőrök keresik.

A balesetben megsérült két magyar állampolgárt és a magukat török állampolgárnak valló két sérültet a mentők kórházba vitték.

A baleset a Gyáli út és az Ecseri út kereszteződésében történt Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrök elől menekülő autó további két utasa szintén török állampolgárnak vallotta magát, előállításuk és elszámoltatásuk folyamatban van - áll a tájékoztatásban.