Drogot és tiltott gyógyszert foglaltak le egy polgári dílertől

Vágólapra másolva!
Egy 31 éves férfit kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés, egy 57 évest pedig a kábítószer-kereskedelem mellett gyógyszerhamisítás miatt hallgatták ki a hajdúnánási rendőrök. 
Vágólapra másolva!

A fiatal férfi tavaly októberben Miskolcon intették le a rendőrök. Ekkor derült ki, hogy eltiltás ellenére ült volán mögé, kihallgatás során pedig az is,

hogy drogok és új pszichoaktív anyag is van nála.

A nyomozók hamar kiderítették, hogy egy 57 éves férfitől vette a kábítószert, akit a Hajdúnánási Rendőrkapitányság, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály és a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársai május 4-én egy összehangolt akció keretében elfogtak.

Forrás: Police.hu

A nyomozás során a rendőrök sok drogot, több, mint ezer tablettát, pénzt, digitális mérlegeket, több száz önzáró tasakot és mobiltelefonokat foglaltak le.

A tabletták között olyan gyógyszert is találtak, ami Magyarországon tiltottnak minősül.

A 31 éves férfit kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés, míg az 57 éves polgári férfit kábítószer-kereskedelem, illetve gyógyszerhamisítás miatt hallgatták ki. A hajdúnánási rendőrök mindkét férfit őrizetbe vették és javasolták a letartóztatását, melyet a debreceni bíróság mindkettejük esetében május 6-án elrendelt - írja a Police.hu.