Egy tapolcai büfé előtt esett neki felesége munkatársának egy férfi - Videó

Verekedés lett a számonkérésből, Magyarország Ügyészsége, Ügyészség
Vágólapra másolva!
Csak a biztonsági őr közbelépése vetett véget egy verekedésnek Tapolcán, melynek során egy szórakozóhelyen egy férfi számon kérte felesége munkatársát, majd fellökte és arcon ütötte. Az ügyészek garázdasággal vádolják a támadót.
Vágólapra másolva!

Egy férfi októberben egy tapolcai büfében ivott, amikor észrevett egy másik férfit, a felesége munkatársát. Kihívta a büfé elé és feltette a kérdést arról, hogy milyen viszonyban van a feleségével. Aztán lökdösni kezdte. A megtámadott áldozat hátratántorodott és elesett.

Amikor megpróbált felállni, támadója kétszer ököllel arcon ütötte.

Amikor a vendégek észrevették, hogy tettlegességig fajult a vita, szóltak a biztonsági őrnek, aki felszólította a féltékeny férjet, hogy azonnan fejezze be a verekedést, miközben a telefonjával rögzítette a történteket. A férfi elindult felé és elkérte a telefonját. A biztonsági őr nem adta neki oda. Egy szúnyogriasztó spray-vel a támadó felé fújt, aki ezek után elmenekült a helyszínről.

verekedés lett a számonkérésből, Magyarország Ügyészsége, Ügyészség Forrás: Magyarország Ügyészsége

A megtámadott férfi nyolc napon belül gyógyuló, zúzódásos, hámhorzsolásos sérüléseket szenvedett, de emiatt nem kérte támadója felelősségre vonását. Az ügyben mégis eljárás indult.

Az ügyészség a férfival szemben

garázdaság miatt emelt vádat, és pénzbüntetés kiszabását javasolta számára.