Szövetség a politikai korrektséggel szemben Andalúziában is

Alapjogokért Központ Konferencia Alapjogokért Központ Konferencia
Kovács István, stratégiai igazgató záróbeszéde az Alapjogokért konferenciáján
Vágólapra másolva!
Andalúziában ma előrehozott tartományi választásokat tartanak, ahol az Alapjogokért Központ spanyol partnereinek meghívására Szánthó Miklós főigazgató, Kovács István stratégiai és Farkas Vajk nemzetközi igazgató első kézből tájékozódnak a spanyol jobboldal, az egyre népszerűbb VOX számára is kiemelkedően fontos választásról - írja közösségi oldalán az Alapjogokért Központ. A legnépesebb spanyol országrészt korábban közel négy évtizedig kormányozta a baloldal, most vasárnap azonban konszolidálódhat a jobboldal vezető szerepe.
Vágólapra másolva!

A Központ azt írta a Facebookon, hogy

az értekezlet idei fő témája a nyugati civilizációt megbénító politikai korrektség lesz, és az, hogy arra milyen kereszténydemokrata válasz adható.

Az Alapjogokért Központ pedig a legnagyobb örömmel dolgozik együtt spanyol partnereivel is a politikai korrektség leküzdésében. Leszögezték, hogy ma egyébként fontos tartományi választásokat tartanak Andalúziában.

A legnépesebb spanyol országrészt korábban közel négy évtizedig kormányozta a baloldal, most vasárnap azonban konszolidálódhat a jobboldal vezető szerepe.

Az Alapjogokért Központ küldöttsége - köztük Szánthó Miklóssal, a Központ főigazgatójával - spanyol partnerei meghívására tartózkodik az andalúz fővárosban, hogy első kézből tájékozódjon a spanyol jobboldal, így az egyre népszerűbb VOX España számára is kiemelkedően fontos választásról.