Jakab Péter mamuszos szeretője kizáratná a Jobbikból Potocskáné Kőrösi Anitát

Jakab Péter, Molnár Enikő, Jobbik
Vágólapra másolva!
Jakab Péter „mamuszosként" emlegetett szeretője, Molnár Enikő egy Facebook-bejegyzése alapján etikai eljárást kezdeményezett Potocskáné Kőrösi Anita ellen, mivel szerinte a Jobbik elnökhelyettese szivárogtatott a sajtónak a párt belső ügyeiről. Molnár kilátásba helyzete Potocskáné kizáratását a Jobbikból, az eljárás lefolytatásáig pedig azt javasolja, hogy „függesszék fel minden, pártban betöltött pozíciójából".
Vágólapra másolva!

„A Fidesszel összejátszó »ellenzéki politikusoktól« kell megtisztítani a Pártokat!" – ezzel a sztálinista időket idéző mondattal kezdi közösségi oldalán közzétett bejegyzését Jakab Péter „mamuszos" szeretője, Molnár Enikő.

Jakab Péter és Molnár Enikő Forrás: Facebook

Ezt követően mindenféle bizonyíték nyilvánosságra hozatala nélkül arról értekezik Molnár, hogy Potocskáné Kőrösi Anita a Fidesz-médiával összejátszva szorította ki a Jobbikból Jakab Pétert". Hozzáteszi: ezen levelét, több ellenzéki politikusnak és a sajtó munkatársainak is eljuttatta, illetve tájékoztatta a Jobbik vezetését és Etikai és fegyelmi bizottságát is.

Molnár Enikő végül a tárgyra tér: a Fidesszel való összejátszás, szivárogtatás miatt etikai eljárást kezdeményezek Potocskáné Kőrösi Anita ellen, ennek részeként pedig kérem a Potocskáné Kőrösi Anita kizárását a Jobbikból.

Potocskáné kizáratását a következőképpen indokolta: „Jakab Péter elnökként való megpuccsolásának leggusztustalanabb eszköze az volt, hogy a Jobbik országos elnökségének ülésein elhangzott mindennemű információt az elnökség tagjai közül valaki folyamatosan kiszivárogtatta a Fidesz-médiának. Mind a mai napig csak találgathatott a közvélemény, hogy ki lehetett az, aki összejátszhatott a Fidesszel Jakab Péter eltávolítása érdekében."

Molnár Enikő

Majd belinkelt egy Magyar Nemzet-cikket, amelynek címe a következő: „Kizárnák a Jobbikból Molnár Enikőt". A cikk tartalmáról az Origo is beszámolt, ennek lényege a következő:

Molnár Enikő kizárásával érné el a Jobbik vezetése, hogy Jakab Péter önként távozzon a pártból.

A Magyar Nemzet úgy tudja, a frakció éléről nemrég leváltott Jakab ellen a tagság megosztottsága miatt nem kezdeményeznének semmilyen kizárással járó eljárást, ám a pártnak egyre nagyobb terhet jelentő, a bukott elnök bizalmasának számító Molnár Enikőt reményeik szerint Jakab önként követné.

Ezt két lépésben valósítanák meg, először etikai eljárást kezdeményeznének Molnár ellen, majd pedig kizáratnák őt a pártból.

A mamuszos szerető Facebook-bejegyzésében azt állítja, hogy ő egy nappal később szerzett tudomást az elleni indítani tervezett etikai eljárásról, mint a Magyar Nemzet.Szerinte

a Jobbik elnökhelyettese, Potocskáné Kőrösi Anita kezdeményezte ellene az eljárást.

Potocskáné Kőrösi Anita Forrás: Origo

Molnár szerint vagy Potocskáné, vagy az etikai bizottság 5 fős testületének valamely tagja (dr. Staudt Gábor, Sas Zoltán, dr. Beleznay Zsuzsanna, Szabó György, Lázár Tamás) szivárogtathatott ki információkat a Magyar Nemzetnek.

Véleménye szerint

az etikai bizottság tagjainak nem állhat érdekében ilyen jellegű információk kiszivárogtatása, így kizárásos alapon csak Potocskáné lehet a „bűnös".

A mamuszos utal arra, hogy

Potocskáné Jakab Péterről is szivárogtathatott a sajtónak.

Molnár Enikő posztját a következőképpen zárja:

Jakab Péter szeretőjének a bejegyzése alább olvasható el teljes egészében: