Napszámban dolgozott egy birkalegelőn a TOP 50-es magyar bűnöző, amikor a TEK rajta ütött - videó

Vágólapra másolva!
Kutasón fogták el a 41 éves Sz. E. Istvánt kedden a TEK kommandósai. A férfit hónapok óta körözték, márciusban 15 év fegyházra ítélték, de elszökött, és nem is találták meg a keddi elfogásáig. A rendőrség a honlapján azt írta, a bűnözőt Kutasón találták meg, éppen napszámban dolgozott a falu  birkalegelőjén. 
Vágólapra másolva!

A 41 éves magyar-román kettős állampolgár tagja volt annak a Hunnia nevű szervezetnek, amit B. György hívott életre még.

Hozzájuk köthető számos 2007-ben és 2008-ban elkövetett erőszakos bűncselekmény

- írta honlapján a rendőrség.

Forrás: police.hu

A Fővárosi Törvényszék idén márciusban hozta meg ítéletét terrorcselekmény elkövetése miatt Sz. E. Istvánnal szemben, 15 év letöltendő szabadságvesztésre ítélte idén márciusban.

A vádlott a bíróságon már meg sem jelent, elrejtőzött.

A KR NNI célkörözési nyomozóinak augusztus 2-án sikerült azonosítani a férfi tartózkodási helyét, majd tekintettel bűnlajstromára, illetve arra, hogy 2017-ben már egyszer sikerült megszöknie a rendőrök elől, elfogásához segítségül hívták a Terrorelhárítási Központot.

Sz. E. István mit sem sejtve arról, hogy a rendőrök beazonosították tartózkodási helyét, egy Nógrád megyei kistelepülés birkalegelőjén napszámban dolgozott, amikor a rendőrök rajta ütöttek.

Megtalálták a közelben autóját is, amit rendszámtábla nélkül egy bokorban rejtett el.

Elfogása után a helyi rendőrök őrizetbe vették.