Erdőkertesi tragédia: a férfi korábban is kérte a barátnőjét, hogy együtt legyenek öngyilkosok

mentő mentőkocsi mentőautó mentőszolgálat illusztráció
Vágólapra másolva!
Idén augusztusban egy nő és egy férfi holttestét találták meg Erdőkertes egyik egy utcájában egy autóban. A pár együtt lett öngyilkos, az autó kipufogógázát vezették be az utastérbe. A veresegyházi nő anyja kizártnak tartja, hogy a lánya beleegyezett a közös öngyilkosságba, ezért maga akarja kideríteni, mi történhetett – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A férfi és a nő össze akartak házasodni, de ez elmaradt, mert a férfinak egy korábbi szabálysértési ügy miatt néhány hétre börtönbe kellett mennie.

A nő ezek után felbontotta a jegyességet.

Miután a férfi kiszabadult, újra felvette a kapcsolatot a nővel, aki szerette volna visszaadni az autót, amit a férfi anyja vett nekik. A kocsi forgalmijában a nőt jegyezték be üzembentartónak, mert a férfinak nem volt jogosítványa. A nő szerette volna töröltetni a nevét az iratból.

Zsuzsanna, a nő anyja szeretne nyugodtan gyászolni, de addig nem tudja elengedni a lányát, amíg ki nem derül a teljes igazság.

Szerinte ugyanis kizárt, hogy a lánya belement volna a közös öngyilkosságba

– írja a Bors.

„Volt, hogy Dani megpróbálta érzelmileg zsarolni, és azt mondta a lányomnak, ő lesz a felelős a fiú haláláért. Dani élete nem úgy alakult, hogy szerette volna, ezért

megkérte Katát, vele együtt legyen öngyilkos.

Ezt a lányom elmesélte nekem, és hozzá is tette, hogy a barátja nyugodtan haljon meg egyedül!" - mondta az anya a lapnak. Hozzátette, hogy a lánya egyik barátnőjétől tudja, hogy a tragédia napján látták a férfi a környékükön autózni, közben a nőket üvöltve szidta. Ekkor a nő nem volt vele, tehát később találkoztak.

Az anyja szerint a barátai rajongtak a nőért, mert vidámságot és humort vitt az életükbe.

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!