Pornókarriert ígértek egy traktorosnak csalók

Andy Zane pornórendező elmondta, milyen valójában az iparágban dolgozók élete (18+) pornó illusztráció
A rendező szerint az emberek nem elég nyíltak, ha a szexről van szó
Vágólapra másolva!
Egy traktorvezetőként dolgozó férfinak az egyik közösségi oldalon pornókarriert ajánlott egy csaló banda. A férfi kapott a lehetőségen, de végül pórul jár, mert több százezer forintot csaltak ki tőle.
Vágólapra másolva!

A Csongrád-Csanád megyében élő Imrét tavaly januárban jelölte ismerősnek egy fiatal nő az egyik közösségi oldalon. Beszélgetni kezdtek. Egyszer a nő elmondta, hogy pornófilmekben szerepel, és lehetőséget kínált a férfinak arra, hogy ő is csatlakozzon ehhez.

Akt fotókért és filmekben való szereplésért havi 1 millió forintot ajánlottak neki, amit Imre elfogadott.

A következő napokban egyre több olyan ember vette fel a kapcsolatot vele, aki a pornóiparban dolgozott. A Seron néven bemutatkozó nő többször megígérte a férfinak, hogy személyesen megy el hozzá megbeszélni a részleteket, amire érdekes módon sosem került sor. Volt, hogy a nő kocsijából kifogyott a benzin, máskor azt mondta, lerobbant.

A nő Imrétől kért pénzt a javításokra, a férfi pedig mindig azonnal utalt.

Végül Imre felszállt egy buszra, hogy elmenjen a nőhöz. Amikor megérkezett, két idősebb asszony fogadta, mert Seron nem ért rá. Egy családi házba kísérték, ahol a casting közben egy lapot adtak neki, amire diktálták a szerződést. Az is benne volt, hogy a telefonját és a tabletjét marketingcélokra elveszik, és majd egy év múlva visszakapja.

illusztráció Forrás: Shutterstock

A következő napokban Seron többször jelentkezett, és többek között orvosi vizsgálatokra, biztosításra, külföldi telefonhívásokra kért pénzt.

A kiadások finanszírozására a nő hitelt is vett fel a férfinak.

A csalók ezek után Imre netbanki adatait is megszerezték, ahonnan a fizetését egyből maguknak utalták át. A becsapott áldozat csak hónapokkal később tett feljelentést, amikor már több mint 700 ezer forintot csaltak ki tőle. A rendőrök öt ember ellen indítottak nyomozást csalás miatt, amit mostanra fejeztek be. Az ügy iratait elküldték az ügyészségnek.