Megszólalt az iskolai zaklatás miatt vonat elé lépő 11 éves kislány nagyapja

fever patients Boys Clinic Child Holding Dedication Support Care Healthcare And Medicine Childhood Worried Illness Patient Mother People Asia Hospital mother holding child's hand who fever patients have IV tube.
mother holding child's hand who fever patients have IV tube.
Vágólapra másolva!
Javul az állapota annak a 11 éves kislánynak, aki vasárnap délután lépett a vonat elé, miután nem bírta tovább, hogy folyamatosan zaklatják az iskolában. Hannának súlyosan megsérült a feje és a lába, több műtéten is átesett, de családja szerint már jobban van - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Vannak biztató jelek a Gyürén vonat elé lépett 11 éves Hanna állapotával kapcsolatban. A kislányt huzamosabb ideje fizikailag és lelkileg is bántalmazták az iskolatársai. Az őt nevelő nagyszülők hiába beszéltek a tanárokkal, a helyzet nem változott. A kislány vasárnap, ebéd után kiment sétálni a házuktól nem messzire levő, éppen a vasút mellett húzódó almásba és kukoricásba, ahol elbújva megvárta a vonatot, majd a szerelvény elé lépett.

Hiába fékezett azonnal a vezető, a gázolást nem sikerült elkerülnie.

A gyereket életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A kép illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/SAIYOOD/Saiyood

József, a kislány nagyapja a Borsnak azt mondta, a legfontosabb, hogy Hanna koponyáját rendbe hozzák, hogy ne legyen maradandó károsodása.

–mondta a nagypapa.

Egy másik közeli hozzátartozó lapnak azt mondta, egy ideig nem szeretne további nyilatkozatokat tenni, de annyit elmondott, hogy

a kislány némiképp jobban van, javul az állapota.

Hogy ez pontosan mit jelent, arra nem tért ki.

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot! Amennyiben Ön akár szóbeli, lelki, fizikai bántalmazás, vagy szexuális erőszak áldozata, joga van a segítséghez! Jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!