Mutatjuk, hol szakad ránk az ég

eső, víz, zivatar, időjárás, 2022.09.15. Budapest, Eső Újpesten 2022 szeptember 15-én
Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése:
Vágólapra másolva!

Csütörtök
Erősen felhős lesz az ég, de délután az ország délkeleti felén pár órás napsütés is lehet. Többfelé, több alkalommal várható eső, zápor, délután zivatar is. A déli, délnyugati szél több helyen lesz élénk. Zivatarok környezetében viharos lökések is lehetnek. 15 és 21 fok között alakul a hőmérséklet. A zivatarveszély miatt az ország egész területén elsőfokú veszélyjelzés van érvényben.

Péntek
Erősen felhős, vagy borult, párás, foltokban ködös idő lesz. Délnyugat felől sokfelé várható eső, záporeső. 15 és 23 fok közötti értékeket mérhetünk, délkeleten lesz az enyhébb idő. A délnyugati, majd az északkeleti szél megerősödhet.

Szombat
Hajnalban délen és keleten még több helyen lesz eső, majd északnyugat felől csökken a felhőzet. Párás, foltokban ködös lesz a levegő. 19-20 fok körül változik a csúcshőmérséklet.

Vasárnap
Északnyugat felől hidegfront éri el hazánk térségét, melynek hatására elszórtan alakulnak ki záporok, illetve nagy területen fokozódik viharossá a szél. 15 és 20 fok közé csökken a hőmérséklet.

Hétfő
Felhőátvonulások lesznek, már csak néhol fordul elő futó zápor. 16 fok körül alakul a maximum. Az északnyugati szél viharos maradhat.