Rendkívüli műsorváltozás lesz a Hír Tv-ben

„Az én októberem” zászló, október 23. lyuk lyukas magyar
„Az én októberem”
Vágólapra másolva!
Renkívüli műsorokkal készül a Hír TV október 23-a alkalmából - írta közleményében a televízió.
Vágólapra másolva!

A szombati programban saját 56-os emlékeiről mesél Juhász Árpád geológus és Bodrogi Gyula, akit akkor főiskolásként nem csak a forradalom, hanem a szerelem szele is megcsapott - írta a televízió.

11.30-kor a élőben közvetítik a Kormányinfót, ahol Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter válaszol a sajtó kérdéseire. 13.00 óra után folytatódik a tematikus nap, Kiss Gergely olimpiai bajnok vízilabdázó, Császár Attila riporter, Fritz Tamás politológus és Máthé Áron történész lesznek a vendégek,

szó lesz a taxisblokádról és a véres 2006-os eseményekről is

A Hír Tv vendége lesz még Kovács Ákos Kossuth-díjas zenész, akivel a művészet és 1956 kapcsolatáról beszélgetnek majd. 15.00-tól élőben közvetítik a műegyetemi ünnepséget, ahol beszédet mond Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

16.00 órától a HírTV nézői végig követhetik a hagyományos fáklyás felvonulást, 19.10-kor kezdődik a Tanú című magyar filmszatíra, majd 21.10-től sugározzák az Elkutattuk című dokumentumfilmet: Hann Endre beperelte Kálomista Gábort az Elk*rtuk miatt. A producer azonban filmes stábbal érkezett a bíróságra.

Október 23-án vasárnap 9 órától közvetítik a a Kossuth térről az ünnepélyes zászlófelvonást, 10.30-tól

élőben közvetítik Zalaegerszegről a Mindszentyneum átadóünnepségét, ahol Orbán Viktor miniszterelnök beszédét is követhetik a nézők.

Emellett napközben folyamatosan beszámolnak az ünnephez kapcsolódó programokról: