Sára Botond: Eddig minden főpolgármester meg tudta oldani, hogy elszállítsák a szemetet

Sára Botond Attila alpolgármester FOTÓ ÁLTALÁNOS koszorúzás Közéleti személyiség foglalkozása politikus SZEMÉLY
Budapest, 2016. november 7. Sára Botond Attila, Józsefváros alpolgármestere beszédet mond a Paris Match magazin francia-svájci fotóriportere, az 1956-os forradalom és szabadságharc mártírja, Jean-Pierre Pedrazzini emlékművénél a fővárosi II. János Pál pápa téren 2016. november 7-én. Pedrazzinit 1956 októberében géppisztolysorozat érte, amikor a Köztársaság téren egy sebesült gyermek segítségére sietett, november 7-én a kórházban belehalt sérüléseibe. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
"A hulladékelszállítás mint közszolgáltatás a fővárosi önkormányzat kizárólagos hatásköre, tehát a főváros feladata" – válaszolta Karácsony Gergely főpolgármesternek a budapesti kormányhivatal főispánja.
Vágólapra másolva!

A Magyar Nemzet által megismert válaszlevélben Sára Botond emlékeztetett:

A rendszerváltozás óta minden budapesti főpolgármester meg tudta oldani, hogy összeszedjék és elszállítsák a szemetet a fővárosban.

Sára Botond, a budapesti kormányhivatal főispánja Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Karácsony Gergely tegnap már a katasztrófavédelemhez fordult, hogy szállítsák el a szemetet Budapestről, mert a fővárosi cég szemétszállítással foglalkozó dolgozói sztrájkolni kezdtek a baloldali városvezetés viselkedése miatt.