Vízbe fojtotta a gyerekét egy komlói anya

Vágólapra másolva!
Egy 28 éves, komlói nő a szülés után úgy érezte, nem tudja megadni a gyerekének azt, amire szüksége van, nem fejlődik rendesen, ezért a két hónapos csecsemőt belefojtotta a vízbe.
Vágólapra másolva!

A fiatal márciusában szülte meg a kisfiát, akit a férjével együtt a közös otthonukban neveltek. A közelben lakó szülei is rendszeresen segítettek nekik. A csecsemő fejlődését a gyerekorvos és a védőnő és megfelelőnek találta.

Hetekkel a szülés után a nőben az a meggyőződés alakult ki, hogy a kisfiú nem fejlődik rendesen, ő pedig nem jó anya és nem tudja megadni a csecsemőnek azt, amire szüksége van.

A rokonai kérésére elment pszichiáterhez, ahol megállapították, hogy szülés utáni depressziója van. Az orvos gyógyszeres kezelést javasolt számára, amit a nő el is fogadott, szedte a gyógyszert.

A kisfiút május 31-én kellett volna orvosi vizsgálatra vinni. A nő attól félt, hogy a gyerek nem lesz elég fejlett, amiért őt fogják okolni. Egy nappal korábban egyedül volt otthon a gyerekkel.

Eldöntötte, hogy „megszabadítja a rá váró szenvedéstől". Megöli, majd magával is végez.

A két hónapos kisfiút belefojtotta a fürdőkádba.

A nő szülei kora este mentek át hozzá, akkor találták meg a fürdőszobában maga elé meredő nőt és a már halott csecsemőt. A nagyszülők hívták a mentőket. Elkezdték újraéleszteni a kisfiút, de már nem sikerült megmenteni az életét. A kisfiú a korának megfelelően érett és fejlett volt. Az ügyészség emberölés miatt emelt vádat a komlói nő ellen.