A rendőrség eltűntként keresi a gyönyörű magyar kislányt, a szülei szerint elrabolták

Eltűnt Vitéz Barbara
Vágólapra másolva!
Hat éve, november utolsó napjaiban veszett nyoma egy akkor 15 éves magyar kislánynak a vajdasági Zentán. Vitéz Barbara állítólag a Tiszába esett, de a szülei szerint nem baleset történt, hanem elrabolták a lányukat - írta a Blikk.
Vágólapra másolva!

A hat évvel ezelőtti történtekről úgy tudni, Vitéz Barbara állítólag két fiúval bátorságpróbaként a Tisza híd szervízjáratán próbált meg átkelni a folyó felett. Társai szerint a tiltott helyen a lány megcsúszott és beleesett a folyóba, elragadta az örvény, elmerült az alig 2 fokos vízben.

Családja nem tudja elfogadni hogy meghalt,

szerintük elrabolták, törölték az emlékeit, megfélemlítik, ezért nem keresi velük a kapcsolatot.

"Nem tudjuk, hogyan került oda a lányunk, miért ment a fiúkkal, nem volt felelőtlen, nem volt virtuskodó - mondta a kislány édesanyja, Vitéz Melinda. - Nem voltak közeli barátok sem a két sráccal. Össze-vissza beszéltek, azóta el is költöztek innen, mintha valamit titkolnának. Nem akarom elhinni, elfogadni, hogy Babara nincs.

Az Interpol eltűnt személyek listáján Vitéz Barbara

A szerb hatóságok mellett a lányt az Europol és az Interpol is keresi. Az évek során több országban is látni vélték a 157 centiméter magas, 47 kilogramm súlyú, szőkésbarna hajú és szemű Barbarát. Van aki úgy véli,

elrabolták, mert csodaszép, valakinek megtetszett, ám az sem kizárt, ebbe ő is belement, mert a szépségéhez méltó életet nem kaphatta meg otthon.

Budapesten is látták?

Három évvel az eltűnése után Budapesten ismerték fel Barbarát. Stevan Dokic, a család magánnyomozója szerint a lányt több éjszakai klubban is látták 2019-ben, felismerték a keresésére létrehozott, több tízezer követővel rendelkező Facebook közösségi oldal fényképeiről. Egy közösségi videókon közzétett élő bejelentkezésben látható volt, többen is azonosították. Ugyanabban az évben egy dunántúli vadászkastély vendégi is úgy vélték, a személyzet között ott volt a zentai lány. 2020 nyarán pedig egy ismeretlen lány rosszul a magyar főváros 4-es metró vonalának egyik állomásán. Felismerték a mentősök a körözési képről, de ő a nevét nem mondta meg, a kórházból pedig megszökött.