Ciszternába fulladt egy 8 éves kislány Pest megyében

Dahbia B, Lola, Párizs, gyilkosság, gyermek, illusztráció
Murder in the woods.The hand of a dead teenager in the forest on the ground. Victim of violence. The concept of child abuse. Close up.
Vágólapra másolva!
A Pest megyei Bagon a település szélén található Csintó Hotel vízzel teli ciszternájába esett egy gyerek – írja a Blikk. A kislány a szüleivel az Ukrajnában kitört háború elől menekült Magyarországra, a hatóságok pedig Bagon szállásolták el őket.
Vágólapra másolva!

Hiába telt el több hét a tragédia óta, a hotelben élő többi menekült még mindig a történtek hatása alatt van. Képtelenek feldolgozni, ami átéltek, a látottak örökre bevésődtek az emlékezetükbe.

„Jaj, borzalmas volt, ne is kérdezzen róla. Azóta is erről beszélünk, nem tudjuk egy perce sem elfelejteni. A kislány szülei már nincsenek itt, elvitték őket egy másik szállásra. Belegondolni is borzalmas, milyen lehetett nekik végignézni, amikor a kicsit felhozták a vízaknából. Mi sem tudjuk elfelejteni valószínűleg sohasem. Rettentően sajnáljuk őket, a szívünk szakad meg a gyerekért és értük is. Imádták a kislányukat, lesték minden gondolatát. Ez egy borzalmas baleset volt, senki nem tehet semmiről. Többet nem merünk és nem is akarunk mondani, kérdezze a hotel bérlőjét vagy tulajdonosát!” – intett elkeseredetten egy asszony, aki – a társaival a főépület mögött ücsörögve – egy rezsón éppen levest főzött.

A Blikk információi szerint a kislány aznap bújócskázott a többi elszállásolt gyerekkel. A hotel mögött hegy húzódik, a kislány először arrafelé indult, ám valamiért meggondolta magát, és visszafordult.

Lemelte az udvar közepén található ciszterna műanyag tetejét, amelyen még egy kő is volt, ám azt nem sejthette, hogy az akna mély, és vízzel van tele.

Amikor a szülei észrevették, hogy eltűnt, mindenki egyszerre kezdte el keresni. Mivel a gyerekek azt hitték, a hegyen bújt meg valahol, először azt a részt kutatták át. Végül

órákkal később a rendőrök találták meg a kislány élettelen testét a vízaknában.

A Blikk úgy tudja, a tragédiát kamera rögzítette.

„A gyermek eltűnéséről 2022. október 9-én kora este érkezett bejelentés a rendőrségre. Kollégáim nem sokkal később megtalálták a 8 éves kislány holttestét egy gödöllői csárda udvarán lévő, vízzel telített ciszternában. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel, a Gödöllői Rendőrkapitányság általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálja a történteket" – felelte a lap megkeresésére a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A címlapi kép illusztráció.