Késsel támadt alvó kislányára, aki kishíján belehalt a szúrásokba

Vágólapra másolva!
Egy apostagi anya többször megszúrta alvó kislányát, akit ezután egy hónapig volt lélegeztetőgépen. A hét éves Fanni egyik lába a mai napig le van bénulva. A kislánynak még nem mondták el, hogy az édesanyja okozta sérüléseit.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is beszámolt az esetről, egy volt tanárnő akarta halálra késelni kislányát Apostagon.

H. Judit támadt rá szeptemberben alvó gyermekére. Odament lánya ágyához, majd egy konyhakéssel többször is megszúrta a gyereket.

A kis Fannikát egy hónapig tartották lélegeztetőgépen, túlélése a csodával határos

Az orvosoknak sikerült megmenteniük a hét éves Fanni életét, de a lábára még mindig képtelen ráállni. A nagypapa most lányában és az unokájában is próbálja tartani a lelket - írja a Blikk.

A Heim Pál Gyermekkórházba számos műtéten esett át Fannika, egy hónapig lélegeztetőgépen tartották és infúziót is kapott, majd átkerült a Bethesda gyerekkórházba.

Fanni beszélni már elkezdett, de alig érthető, amit mond. Nem tud semmit arról, mi történt vele. Egyelőre még rá sem kérdezett arra, miért van kórházban. Az édesanyja hiányzik neki, de most ki kell bírnia nélküle

– mesélte a nyugdíjas nagypapa, József.

Az emberölési kísérlettel gyanúsított lánya, Judit korábban angoltanárnő volt, ám a mentális betegségei miatt otthagyta az iskolát. Az ámokfutása óta felszállították a budapesti elmemegfigyelő intézetbe, de jelenleg már Kecskeméten raboskodik. Az édesapja kéthetente jár hozzá a nő párjával, aki a vérengzéskor is náluk aludt, és azóta is kiáll mellette.

H. Juditot, a késelő nőt az elmegyógyintézetben figyelték meg, később börtönbe szállították

A problémák még 1998-ban kezdődtek Juditnál, a nagymamája halála után. Többször is kórházba került, majd rendszeres felülvizsgálatokon vett részt. A tragédia idején havonta kellett volna injekciót kapnia, ám ezt kétszer sem adatta be magának

- mesélte az élettárs.

A nagypapa szerint lánya nagyon bánja a történteket, és szeretné visszakapni idővel a kislányát, de ennek jó ideig még biztosan nem jön el az ideje.