Orbán Viktor: A háború kiterjedését el kell kerülni

ORBÁN Balázs; SACHS, Jeffrey ; ORBÁN Viktor Orbán Viktor Jeffrey Sachs sztárközgazdásszal
Budapest, 2022. december 9. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k) és a legnevesebb amerikai egyetemeken oktató Jeffrey Sachs közgazdász professzor (j) megbeszélést folytat a Karmelita kolostorban 2022. december 9-én. Mellettük Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (b). Megbeszélésük középpontjában az ukrajnai háború volt, egyetértettek az azonnali tűzszünet és a béketárgyalások fontosságában, valamint abban, hogy a nyugati országoknak sokkal óvatosabban kellene eljárniuk az Ukrajnának nyújtott katonai támogatás terén. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor miniszterelnök és Orbán Balázs politikai igazgató pénteken a Karmelita kolostorban fogadta Jeffrey Sachs közgazdász professzort, a legnevesebb amerikai egyetemek oktatóját - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.
Vágólapra másolva!

Megbeszélésük középpontjában az ukrajnai háború volt, egyetértettek az azonnali tűzszünet és a béketárgyalások fontosságában, valamint abban, hogy a nyugati országoknak sokkal óvatosabban kellene eljárniuk az Ukrajnának nyújtott katonai támogatás terén.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k) és a legnevesebb amerikai egyetemeken oktató Jeffrey Sachs közgazdász professzor (j) megbeszélést folytat a Karmelita kolostorban 2022. december 9-én. Mellettük Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor és Sachs professzor szerint a háború kiterjedését el kell kerülni, mielőtt valamilyen visszafordíthatatlan tragédia történne.