Nyakon szúrtak egy embert Budaörsön az utcán - videó

nyakon szúrtak egy fiatal férfit 2022. december 2-án Budaörsön
nyakon szúrtak egy fiatal férfit 2022. december 2-án Budaörsön
Vágólapra másolva!
A Pest megyei rendőrök a helyszínen elfogták azt a 35 éves, román férfit, aki a gyanú szerint a testvérével folytatott vita során nyakon szúrta a békítésükre siető ismerősét.
Vágólapra másolva!

December 2-án este Budaörsre hívták a rendőröket egy verekedés és késelés helyszínére. Egy tásaság egy összejövetelről tartott hazafelé kocsival.

A hátsó ülésen utazó testvérek összevesztek egymással és össze is verekedtek.

Miután a sofőr leállt, mindannyian kipattantak az autóból és az utcán folytatták a veszekedést. 28 éves ismerősük úgy döntött, megpróbálja őket lenyugtatni. Hogy szétválassza a feleket, közéjük állt.

nyakon szúrtak egy fiatal férfit 2022. december 2-án Budaörsön Forrás: Police.hu

Ekkor az egyik verekedő testvér, a 35 éves B. Zoltán előkapta a zsebkését és

nyakon szúrta a fiatal férfit.

Életveszélyes sérülésekkel került kórházba, ahol azonnal megműtötték. A budaörsi rendőrök B. Zoltánt a helyszínen megbilincselték és magukkal vitték a kapitányságra.

A támadáshoz használt tíz centis pengéjű kést megtalálták és lefoglalták.

Az elsődleges orvosi vélemény alapján az áldozat csak a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően élte túl a támadást. Tekintettel az elkövetéshez használt eszköz méretére, a megtámadott testrészre és a szúrás irányára, az áldozat belehalhatott volna. B. Zoltánt letartóztatták. Kihallgatásán nem élt panasszal a gyanúsítás, de vallomást sem tett. Azt mondta, annyira részeg volt, hogy az egészből nem emlékszik semmire. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indítottak vele szemben eljárást.