Deutsch Tamás: Lelepleződtek a Soros-hálózat szektás elképzelései

DEUTSCH Tamás; HIDEGKUTI Nándor
Budapest, 2022. március 3. Deutsch Tamás, az MTK elnöke beszédet mond Hidegkuti Nándor, az Aranycsapat egykori tagja születésének 100. évfordulója alkalmából rendezett kiállításon a Magyar Nemzeti Múzeumban 2022. március 3-án, a megnyitó napján. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője volt a Mediaworks Hírcentrum Narratíva című podcastjának vendége, akivel a műsorvezető az NGO-k külföldi újságírókat, illetve magyar médiumokat befolyásoló szerepéről, valamint az orosz–ukrán konfliktus hazai vonatkozásairól beszélgetett - írja a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

A műsorban szóba került, hogy a Magyar Nemzet cikksorozatban tárta fel, az NGO-k nemcsak külföldi újságírókat, illetve magyar médiumokat befolyásolva festenek torz képet Magyarországról, hanem a különböző nagykövetségeken keresztül is a kormányváltás kikényszerítésén munkálkodnak.

Deutsch Tamás erre reagálva kijelentette, lelepleződött, hogy a Soros-hálózathoz tartozó úgynevezett civil szervezetek szektás elképzelései mögött milyen politikai törekvések vannak. A politikus Heiter Dávid Tamásnak elmondta, hosszú idő óta tartó vita végére tesznek pontot a napvilágot látott cáfolhatatlan bizonyítékok, amelyek alapján egyértelmű: a Soros-hálózatok gigantikus méretű manipulatív rendszerének célja, hogy anélkül tudjanak politikai döntéseket hozni, hogy a választásokon politikai felhatalmazást kapnának.

Ezután az ukrán–orosz háborúval kapcsolatban az európai parlamenti képviselő kifejtette, hogy Oroszország agressziót követett el Ukrajnával szemben, és hogy Magyarország szolidáris az ukránokkal.

Deutsch Tamás Forrás: MTI/Illyés Tibor

Deutsch Tamás szerint Magyarországnak mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy hozzájáruljon a béke helyreállításához, ugyanakkor a hazai ellenzék kijelentései életveszélyesek. Hangsúlyozta: vérlázító, hogy vannak olyanok, akik arról filozofálnak, hogy magyar katonákat kellene küldeni Ukrajnába.

Hozzátette, hogy Márki-Zay Péter zagyva tagadása ellenére többször is beszélt arról, hogy hasonlóképpen járna el. Deutsch Tamás badarságnak nevezte Kocsis-Cake Olivio azon kijelentését is, hogy el kellene zárni az orosz gázcsapot. A baloldal felelőtlen megnyilvánulásai szerinte háborúba sodornák Magyarországot és közvetlen életveszéllyel is járnak.

A képviselő kiemelte: Magyarország érti, hogy a reagáláshoz szükséges egységet kell megteremteni az Európai Unióban, viszont nem lehet az Oroszországgal szembeni szankciókat kiterjeszteni az energia területére, mert az európai emberek, az európai családok fizetnének érte súlyos árat.