Egy kislányt és másik két fiatalt dolgoztatott prostituáltként egy budapesti pár

depresszió szomorú Van kiút a prostitúcióból és a szexuális kizsákmányolásból - Ne félj meglépni!
Vágólapra másolva!
Egy budapesti férfi és az élettársa három lányt dolgoztatott prostituáltként, akik közül az egyik még kiskorú volt. Előfordult, hogy a nő bezárta őket a lakásba, a kislányt pedig fel is pofozta.
Vágólapra másolva!

A 34 éves nő és az 51 éves férfi 2017 és 2019 között prostituáltakat futtatott Budapesten. A jellemzően vidéki lányok kiszolgáltatott helyzetben voltak.

A nő által bérelt lakásban 3 lányt dolgoztattak, a negyediknek sikerült visszautasítania a párost.

A hirdetéseket a nő kezelte, ő tartotta a kapcsolatot az ügyfelekkel, a férfi fuvarozta a lányokat, a pénzt pedig közösen szedték be.

A lányoknak a prostitúcióból szerzett pénzük nagy részét le kellett adniuk.

Ha valamelyikük nem akart dolgozni, akkor gyilkossággal fenyegették őket, valamint azzal, hogy a családjaikra gyújtják a házukat.

Az egyik lánynak gyereke is volt, őt azzal fenyegették, hogy elvetetik tőle a gyereket gyámhivatallal.

A nő egyszer bezárt a lakásba két lányt, akik közül az egyik még kiskorú volt. A kislányt egyszer fel is pofozta.

2019 októberében ez a két lány eltervezte, hogy megszöknek, ezért felszálltak egy vonatra. A nő azonban utánuk küldött egy másik lányt, aki próbálta őket megakadályozni, és elkérni a pénzüket. Ezen felül kihangosította a telefonján, amin keresztül a nő fenyegette a két lányt.

A hangos veszekedés miatt a vasút dolgozói rendőrt hívtak, akik meghallgatták a lányokat, a nőt pedig még aznap elfogták.

Az ügyészség a nőt és az élettársát emberkereskedelemmel vádolja. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje őket fegyházbüntetésre. A páros jelenleg bűnügyi felügyelet alatt áll.

A címlapi kép illusztráció!