Apáti Bence: Megszólalt a velünk élő SZDSZ cigaretta- és olcsó borízű rekedt hangja

Vágólapra másolva!
Apáti Bence írása az Origónak.
Vágólapra másolva!

Megszólalt a velünk élő SZDSZ cigaretta és olcsó borízű rekedtes hangja; Csáki Juditot a ballib színházi világ egyik "legfontosabb" véleményformálóját annyira felzaklatta a választás eredménye, hogy őszintén és leplezetlenül leírta, mit is gondol valójában a Fidesz szavazóiról.

Tartózkodott mindenfajta óvatoskodástól, finomkodástól, udvariaskodástól, és a politikai korrektséget is egy hanyag mozdulattal a kukába hajította.

Sorai elég súlyosra sikeredtek, mindjárt szemezgetek is belőle, amire azért van szükség, mert a forrás már eltűnt, Csáki Facebook oldalán nem található meg a remekmű.

Nem tudni, hogy az Alföldi Róbertbe szerelmes kritikus asszony miután kijóza.. pardon, kialudta magát és szembesült azzal, mit is művelt, saját kezűleg törölte-e le, vagy a közösségi oldal szedte le - gyűlöletbeszéd miatt - az írást, az mindenesetre már elpárolgott.

Gyűlöletbeszéd, igen, Csáki ugyanis a bunkó, fogatlan, analfabéta, és kövér jelzők használatán túl egy kis cigányozással igyekezett még átélhetőbbé tenni rövid, a helyesírás szabályaira fittyet hányó művét.

A ballibsi értelmiség oszlopos tagját egyébként szavazatszámlálóként érte a hatalmas kulturális sokk.

Ebben amúgy nincs is semmi meglepő, a győzelem biztos tudatában pöffeszkedő libsevik értelmiségiek közül április 3-án igen sokan választottak ezt az elfoglaltságot, aminek az lehetett az oka, hogy meg voltak róla győződve, hogy a kormány el fogja csalni a választásokat, hiszen ők sokan, sőt rengetegen vannak, ergo a Fidesz csak csalással lenne képes nyerni, így aztán a demokrácia őrzőinek szerepében tetszelegve egy napra elszegődtek ellenőrnek.

Szóval Juditot, aki többek között 2021-ig a Revizor című portál főszerkesztőjeként kultúrharcolt rendíthetetlenül, rettenetesen kiborította nem csak az eredmény, de a - szerinte - a Fideszre szavazó emberek látványa is.

Hogy pontosan milyen algoritmusok alapján szűrte le, hogy kik a kormánypártok szimpatizánsai, nem tudni pontosan, mindenesetre írása alapján száz százalékig meg volt arról győződve, hogy akinek nincs meg mind a 32 foga, szemüveget hord, esetleg rossz a szeme, netalán nem tud olvasni, vagy iskolázatlan, meg kövér, no és persze cigány, az a Fideszre szavaz.

Aki viszont szép, ápolt, intelligens, és okosan csillognak a szemei, fehéren pedig fogai, valamint világos a bőre - értsd nem cigány - , az kizárólag a kommunisták és a fasiszták szövetségére adhatja le a voksát.

Úgy látszik egyébként ez az új dili a ballib oldalon - a cigányozás - , mert nyilvánvalóan Győzike és Maga Zoltán is a származásuk miatt kapták, amit kaptak, ez lehet az oka annak, hogy Csáki Judit rasszista kirohanása természetesen egy árva betűnyi felháborodást sem szült a ballib médiában, pedig amúgy a kritikust büszkén szokták idézgetni.

A jelek szerint a Telexnél és a 444-nél már nincs hírértéke annak, ha valaki arról ír, hogy sok a cigány.

No és persze egykoron a testszégyenítés, a body shaming is csúnya dolognak számított, mert hát itten kérem szépen le is lettek dagadtozva az emberek.

Ami viszont a legperverzebb, az az, hogy miután Csáki a szerinte túlon túl sok cigány miatt panaszkodott, egy vad és követhetetlen fordulatot követően elkezdte a Mi Hazánkat nácizva a Fideszt szidni.

Értik ugye?

A karlendítős, Sieg Heliező jobbik-alelnök, Z. Kárpát Dániel, a Fehér Hatalom mozgalmat éltető Szilágyi György, a buzizó, a fideszeseket származásuk alapján nyilvántartó Márki-Zay Péter -é s akkor most a tetves zsidózó Bíróról ne is beszéljünk - nem zavarta/zavarja a most egyszerre nácizó, egyszerre cigányozó kritikust, de a Fidesz, na az szégyellje magát, mert aljas módon “hatalomba segítette a náci Mi hazánkat.”

Elképesztő.

Nagyon várom már, hogy a belpesti libsik feldolgozzák a vereséget, és elvégezzék a gyászmunkát..