Megszólalt a rendőrség a drámai autós üldözéssel kapcsolatban - fotók

baleset, közlekedés, autó, vonat, budapest
Vágólapra másolva!
Pestszentlőrincen a Ráday Gedeon utcai felüljáró melletti töltésről a vasúti sínekre hajtott, majd egy tehervonattal ütközött egy autó vasárnap késő este. Mint kiderült, az akciófilmbe illő jelentekben a rendőrök elől menekült a piros autós, akit az utolsó pillanatban sikerült kihúzni a tetejére borult autójából. 
Vágólapra másolva!

A rendőrség oldalán azt írják, hogy a kőbányai rendőrök szeptember 11-én 21 óra körül egy autóst akartak igazoltatni a kerületben, aki nem állt meg, hanem nagy gázt adott és elhajtott. Szabályos autósüldözés alakult ki, mert a rendőrök a nyomába eredtek.

Az ámokfutót még a vasúti jelzőlámpa tilos jelzése sem állította meg.

Az üldözésbe a 17. kerületi járőrök is bekapcsolódtak. Egészen addig követték, amíg az autós a 18. kerületi Gyömrői út és Csévéző utca kereszteződésénél át nem hajtott a piroson. Itt egy kamionnal ütközött, amitől felborult és a vasúti síneken állt meg.

A rendőrök odarohantak a sofőrhöz és kihúzták a kocsiból.

Két perccel később érkezett egy tehervonat, ami maga alá gyűrte a kocsit.

A rendőrök igazoltatták a sofőrt, akinek tulajdonképpen megmentették az életét. Ekkor derült ki, hogy a 25 éves N. Norbert azért menekült előlük, mert nem volt jogosítványa és a vezetéstől is eltiltották. A fiatal férfit rendőri kísérettel vitték kórházba a mentők.