Felajánlotta ismerősének élettársa testét egy baranyai férfi

ököl illusztráció
ököl illusztráció
Vágólapra másolva!
Kerítés, súlyos testi sértés, zaklatás és könnyű testi sértés miatt emelt vádat a Szigetvári Járási Ügyészség az ellen a baranyai férfi ellen, aki először felajánlotta volt élettársa szexuális szolgálatait, majd amikor új élettársa lett a férfinek, féltékenységből rátámadt az ismerőseire.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint 2020 decemberében egy férfi felajánlotta élettársa szexuális szolgálatait egy ismerősének, aki élt a lehetőséggel.

A férfi szolgáltatásokért 60 ezer forintot kért.

Mivel az ismerősnek nem volt pénze, a futtató férfinek egy televíziót, egy mikrohullámú sütőt, és egy fűkaszát ajánlott fel. A férfi úgy döntött, viheti a nőjét ezekért cserébe.

illusztráció Forrás: pixabay.com

Tavaly januárban a kerítő férfinek új élettársa lett, akire féltékenykedni kezdett. Többször elment azon ismerőseihez, akiktől féltette a nőjét. Annál is járt, akinek a volt élettársa szexuális szolgáltatásait felajánlotta. A riválisnak tartott férfiakat többször megfenyegette, sőt, egyikükre rá is támadt. Tavaly májusban pedig megjelent egyik ismerőse lakásánál, aki éppen egy nagyobb társasággal iszogatott. Több emberrel is összeveszett.

Két nőt többször megütött. Miután földre került az egyik, még többször bele is rúgott.

A társaság egyik, egyébként mozgássérült férfi tagját fellökte, a mankóját elvette, majd a földre zuhant férfibe is belerúgott, aztán a mankóját is eltörte. Megtámadott áldozatainak 8 napon túl gyógyuló súlyos, könnyű sérüléseket okozott. Az ügyészek szerint tette többek között kerítés, súlyos testi sértés, zaklatás és könnyű testi sértés megállapítására alkalmas, ezért vádat emeltek ellene.