Dílerkedő bandára és vevőire csaptak le Mosonmagyaróváron

Vágólapra másolva!
A mosonmagyaróvári rendőrök összehangolt akció keretében fogták el egy kábítószer-kereskedelemből élő csoport tagjait, és vevőiket.
Vágólapra másolva!

A mosonmagyaróvári rendőrök több éves nyomozás után fogták el egy drogkereskedelemből élő bűnbanda tagjait, akik közül hárman családtagok voltak. Megállapították, hogy egy 47 éves rábatamási férfi ésa 26 éves lánya Mosonmagyaróváron és a szomszédos településeken régóta árul drogot és a férfi élettársa, egy 24 éves mosonmagyaróvári nő is részt vesz ebben. Miután a három embert megtalálták a rendőrök, a társaik után kezdtek nyomozni és azokat a vevőket keresték, akik fogyasztottak is a kábítószerből.

Forrás: Police.hu

A rendőrök október 7-én este, Mosonmagyaróváron, Halásziban és Rábatamásiban összesen öt helyszínen, egy időben fogták el a dílerkedő csoport tagjait. A 47 éves apát, a 26 éves lányát, és a férfi 24 éves élettársát kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki, akik közül

2 embert őrizetbe vettek, és október 10-én az illetékes ügyészségnél javasolták a letartóztatásukat.

Forrás: Police.hu

Az akció során még öt olyan embert fogtak el, akiket kábítószer birtoklása miatt hallgattak ki.

A csoport tagjainál tartott kutatások során a rendőrök többfajta drogot, a drog porciózásához és fogyasztásához szükséges eszközöket, illetve sok pénzt, és egy kocsit is lefoglaltak - írja a Police.hu.