Majdnem halálra vertek egy férfit Dabason, egy másik is súlyosan megsérült

fahusánggal is vertek két férfit Dabason
fahusánggal is vertek két férfit Dabason
Vágólapra másolva!
A Pest megyei nyomozók most fejezték be a nyomozást egy testvérpár ellen, akik a gyanú szerint tavasszal ok nélkül agyba-főbe vertek két férfit. Az egyik áldozat majdnem belehalt az értelmetlen támadásba.
Vágólapra másolva!

Március 19-én este egy dabasi utcai verekedésről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Két, tetőtől talpig véres férfit találtak a helyszínen a rendőrök.

Hozzájuk mentőt hívtak, a támadóikat pedig percekkel később a közelben elfogták és megbilincselték. Mint kiderült, két férfit kitessékelték egy boltbólm annyira részegek voltak. A testvérek "kitámolyogtak a közértből", de nem tudták túltenni magukat azon, ami velük történt. A bolt előtt két férfi éppen fát pakolt. A testvérek odaléptek hozzájuk és minden ok nélkül kötözködni kezdtek velük.

Végül kézzel és husánggal is megtámadtak a férfiakat.

Az orvosszakértő megállapította, hogy az egyikük többszörös koponyacsonttörést és keményburok alatti vérzést szenvedett el. Amikor kórházba került, gyakorlatilag életveszélyes állapotban volt, de a másik áldozat is súlyosan megsérült.

fahussánggal is vertek két férfit Dabason Forrás: Police.hu

A 34 éves Sz. Zoltán és Sz. Gábor kihallgatásán beismerő vallomást tett. Egyikük azt mondta, „abba kéne hagyni az italozást, mert minden amiatt van", míg testvére úgy nyilatkozott, felháborította, hogy a boltban nem szolgálták ki, ezért mérgében segített testvérének „lenyomni" a két férfit. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya

Sz. Zoltánnal szemben életveszélyt okozó testi sértés és súlyos testi sértéskísérlete, Sz. Gáborral szemben súlyos testi sértés kísérletének, valamint felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást,

amit most fejezett be. Az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték el az ügyészeknek.