Akadálymentesen tölthető ki a nemzeti konzultáció

Nemzeti konzultáció
Budapest, 2022. október 19. A nemzeti konzultációt hirdető plakát Budapesten, az V. kerületi Szabadság téren 2022. október 19-én. A "brüsszeli szankciókról" szóló konzultáció ívén hét kérdés szerepel az Oroszországgal szemben már bevezetett, illetve tervezett szankciós lépésekről, illetve azok következményeiről. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Újra akadálymentesen tölthető ki a nemzeti konzultáció - írta közöségi oldalán a kiemelt társadalompolitikai ügyekben a miniszterelnök munkájának támogatásáért felelős miniszterelnöki biztos vasárnap.
Vágólapra másolva!

Nyitrai Zsolt azt írta: Magyarországon csaknem 100 ezer vak és gyengén látó és több mint 60 ezer siket és nagyothalló honfitársunk él.

A kormány számára fontos, hogy mindenki elmondhassa a véleményét az elhibázott brüsszeli szankciókról Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Hozzátette: Magyarország kormányának fontos, hogy mindenki elmondhassa véleményét a meghatározó kérdésekben, ezért a brüsszeli szankciókról szóló nemzeti konzultációt is akadálymentessé tették.

A fogyatékosságügyi szervezetek és a kormány között folyamatos az együttműködés, ennek köszönhetően megvalósulhatott a közügyek akadálymentes gyakorlása is - mutatott rá.