Ahol mindenki a látásunkért dolgozik

Vágólapra másolva!
A legmagasabb szintű szakmai felkészültség, a legkorszerűbb technika és a legújabb trendek – mindez egy helyen található meg a Trend Optika győri szaküzletében, ahol mindenki a tökéletes látásélményért dolgozik. 
Vágólapra másolva!

A tökéletes látást akkor tudja igazán értékelni az ember, amikor romlani kezd látása– ilyenkor különösen fontos, hogy kinek a kezébe helyezzük legfontosabb érzékünket, a szemünk világát. Azomban a prevenció is fontos.

A győri Trend Optika évek óta azon dolgozik, hogy mindenki az éles látás élményével távozzon a belvárosi szaküzletből, legyen szó olvasószemüvegről, kontaktlencséről, vagy multifokális szemüveg készítéséről. Ebben a legjobb szakemberek és a legmodernebb technika segítenek; a csapatban szemész szakorvos, optometrista -kontaktológus, látszerész mesterek dolgoznak.

A szakmai színvonalra garanciát jelent, hogy a Trend Optika 16 szaküzlete országszerte.

Forrás: Trend Optika

A Trend Optika csoport üzleteiben, a Semmelweis Egyetem által alapított Semmelweis Kft. országos vizsgáló pontján meghosszabbították az ingyenes szűrőprogramot. Decemberben még lehet jelentkezni.

Garancia a mester optika cím

Komoly szakmai elismerést jelent a Varilux Expert Optika cím is, melyet az Essilor magyarországi leányvállalata ítél oda minden évben kiemelkedő partnereinek. Ezekben az optikai üzletekben a vásárló biztos lehet benne, hogy személyre szabott, kiemelt szintű szolgáltatást kap és mindig az igényeinek, életstílusának legmegfelelőbb szemüveget ajánlják számára. A Varilux Expert üzletek kínálatában a minőségi egyfókuszú szemüveglencséken át a Varilux multifokális lencsékig az Essilor valamennyi szemüveglencséje elérhető, s élen járnak a különösen nagy hozzáértést és precizitást követelő multifokális lencsék illesztésében, személyre szabásában.

Stylist segítség a választásban

A minőség és a megfelelő látás azonban nem minden, hiszen a szemüveg alapjaiban határozza meg arcunk karakterét, a megjelenésünket. A Trend Optika képzett munkatársai stylist szaktanácsadás keretében segítenek megtalálni a tökéletes keretet, amely egyaránt illik viselője arcformájához és személyiségéhez. Ehhez minden adott az üzletben, hiszen a kínálat hatalmas, a standard modellektől a prémium márkákig. Sőt, „A luxus nagykövete” címmel is büszkélkedő optikában minden világmárka megtalálható a győri belváros szívében, különleges és exkluzív választékkal.

Forrás: Trend Optika