Késelés Debrecenben: Azzal hívtak, hogy megszurkálták a lányomat, minden szörnyűség lejátszódott a fejemben

Vágólapra másolva!
Majdnem halálra szúrta iskolatársa egy 16 éves lányt Debrecenben. Ahogy azt korábban megírtuk, a konfliktust az okozta, hogy Vera összejött a támadója, Bea exével, amit ő nem tudott elviselni. A Bors információi szerint a szintén 16 éves János alig néhány hónapot járt együtt annak idején Beával, a fiú pedig a szakításuk után csak egy évvel állt össze Verával, akivel már szintén egy esztendeje együtt vannak.
Vágólapra másolva!

"Az iskolában már délelőtt belekötött a támadó a lányomba, a folyosón a vállával is lökdöste.

Közölte, hogy majd iskola után megbeszélhetik a problémát, de álmában sem gondolta, hogy a szavak helyett fegyverrel támadnak rá" - ezt mondta annak a 16 éves lánynak az apja, akit az iskolatársa majdnem halálra szúrt.

"Egy pillangókés volt a másik lánynál, amit a kérésére a barátai vittek be neki tanítás után. Biztosan előre készült a tettére, ha már odarendelte magának" – tette hozzá a Blikknek a lány apja.

Forrás: Police.hu

Elmondása szerint a boltosnak tanuló lány csak egy nappal a támadás után tért magához a kórházban.

Vera csupán egy szúrásra emlékszik, pedig négy érte. Hármat a vállába, egy pedig az oldalába fúródott olyan mélyen, hogy légmellet kapott tőle.

Egy műtét során csövet helyeztek be neki, amivel leszívják a bennragadt levegőt. Ha minden jól megy, a jövő hét közepén térhet haza a kórházból.

A támadáskor mellette volt a 15 éves unokatestvére is, aki egy másik barátnőjével betámogatta az iskolába, ahol segítséget kaptak.

"Senkinek nem kívánom azt az érzést, amit abban a pillanatba éreztem, amikor telefonáltak, hogy a lányomat megkéselték.

A rendőrök kértek arra, hogy ne keressük meg őket, ne robbantsunk ki családi háborút, de mi nem is ilyenek vagyunk – tette hozzá a férfi. A Blikk elérte az áldozat párját, egyben a késelő exét.

"Beának nem tetszett, hogy Verával kerültem kapcsolatba, de szégyenletes, hogy így intézte el a konfliktusukat. Voltam bent a páromnál a kórházban, még azóta is sokkos állapotban van szegény – mondta.