Diáknak öltözött és megpróbált beiratkozni egy angliai iskolába egy pedofil férfi

Anthony Lonsdale, Diáknak öltözött és megpróbált beiratkozni egy iskolába egy pedofil férfi
Vágólapra másolva!
A férfi több álprofilt is létrehozott a közösségi médiában, hogy az áldozataival kapcsolatba léphessen, de az igazán aljas húzás csak ezután következett. A 21 éves Anthony Lonsdale egyenruhát viselve jelent meg egy iskolában, és megpróbált beiratkozni diákként, hogy találkozzon egy tinédzser lánnyal, akit a közösségi médián ismert meg - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A férfi hamis profilokat hozott létre, többek között a Snapchaten, az Instagramon és a WhatsAppon is. Mindig álnevet használt. Volt, hogy Tia nevű tinilánynak adta ki magát.

Azt követően, hogy beszélgetett egy lánnyal, arra bíztatta őt, hogy legyen barátja a 12 éves bátyjának, Sam-nek, vagyis egy másik kamuprofilnak, amit szintén ő készített.

Sam ezután heteken keresztül intim üzeneteket és szexuális jellegű fotókat küldött a lánynak.

A bíróságon kiderült, hogy a férfi egy másik módszert is bevetett, hogy a gyerekek közé férkőzhessen:

megpróbált beiratkozni egy ilkestoni iskolába is, ahol diáknak öltözve próbált találkozni a fiatal áldozatával.

Azt követően, hogy a férfi lebukott és riasztották miatta a rendőrséget, beazonosították azt a két másik nottinghamshire-i lányt is, akikkel Lonsdale hamis neveket használva vette fel a kapcsolatot.

Különböző fiókokból üzengetett, fényképeket kért

A férfi fiatal lánynak álcázta magát, hogy az egyik tinédzserrel találkozhasson egy McDonald's étteremben. A lány letiltotta őt, de a férfi nem adta fel és egy másik fiókról újra felvette vele a kapcsolatot, mondván, öngyilkosságot kísérelt meg a tettei miatt.

Később tizenéves lánynak öltözve ment el Nottinghamshire-be, hogy a parkban találkozzon egy 14 éves lánnyal. A férfi megpróbálta meggyőzni a gyereket és az édesanyját, hogy hadd maradjon éjszakára, arra hivatkozva, hogy nincs pénze hazajutni - írja az Independentre hivatkozva a Bors.

Lonsdale-t még tavaly márciusban tartóztatták le, azonban óvadék ellenében szabadlábra helyezték, de továbbra is folytatta a tinilányok zaklatását és a meztelen képek küldözgetését.

Az északnyugat-londoni Wembleyben élő Lonsdale nyolc rendbeli szexuális zaklatást és gyermekekről készült szexuális tartalmú képek birtoklását ismerte el.

Múlt csütörtökön hét év börtönbüntetést kapott, de szexuális károkozás megelőzésére vonatkozó végzést és ötéves távoltartási végzést is hozott a bíróság, hogy Lonsdale ne léphessen kapcsolatba az áldozatokkal.