Nevetségesen sajnáltatja magát a drogkereskedelem miatt börtönben tartott öltöztető, Herczeg Zoltán

Celeb vagyok ments ki innen Herczeg Zoltán Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Herczeg Zoltán
Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Herczeg Zoltán
Vágólapra másolva!
A celebvilágban ismert öltöztetőt, Herczeg Zoltánt október 21-én tartoztatták le kábítószer-kereskedelemmel gyanújával, miután az otthonában is találtak több grammnyi növényi törmeléket és fehér port. A Blikk.hu arról írt, hogy éppen most mi van vele, mármint a börtönben. Az öltöztető - barátnőjén keresztül - ismét sajnáltatja magát.
Vágólapra másolva!

Több mint egy hónap múlva derül, hogy továbbra is börtönben marad-e a drogkereskedelem miatt ott tartott celebet, vagy kiengedik. Az valószínűsíthető, hogy nem engedik ki, részint a megalapozott gyanú miatt, de esetleg részint azért is, mert a drogos rendőrgyilkos miatt még kiemeltebben kezelhetik a droggal kapcsolatos bűncselekményeket. A Blikk most arról írt, hogy az öltöztető barátnője panaszkodik, mert nem látogathatja a börtönben.

Herczeg Zoltán öltöztető, még a börtön előtt Fotó: Polyák Attila - Origo

– mondta a Blikknek Herczeg barátnője.

– mondta Herczeg barátnője.

Egyébként úgy tudjuk, nem véletlenül nem engedik be az öltöztetőhöz a barátnőjét...

A Blikk információi szerint az öltöztető csak az ügyvédjével és a szüleivel tarthatja a kapcsolatot, utóbbiakkal naponta tíz percet telefonon is beszélhet. Pedig volt arra kísérlet, hogy néhány barátjával is beszélhessen olykor, de ezeket a kérvényeket is elutasították. Feltehetően szintén sem véletlenül.