Ájulásig vertek egy családapát egy széklábbal Kocson

Vágólapra másolva!
Egy férfi széklábbal rontott rá az ismerősére pénzt követelve. Mivel nem kapta meg, úgy megverte a családapát, hogy az elájult. Ezen túl többször drogozott, egyszer akkor is, amikor vezetett.
Vágólapra másolva!

Egy férfi tavaly április egyik napjának hajnalán elment az ismerőse Kocson lévő otthonához és dörömbölni kezdett az ajtaján. Amikor a családapa kinyitotta az ajtót, a férfi szidni kezdte, belépett a lakásba és fenyegetően elindult felé, majd a magával vitt széklábbal ráütött a konyhaszekrény munkalapjára.

Azt követelte tőle, hogy adjon neki 15 ezer forintot.

Az ismerős próbálta csitítani, és kérte, hogy ne kiabáljon, mert a házban vannak a gyerekei is, akik alszanak.

A férfi csak nem hagyta abba, ekkor azzal fenyegetőzött, hogy őket is agyonüti majd.

Forrás: Ügyészség.hu

A fenyegetések miatt az áldozat átadott neki 7 ezer forintot, ami a férfinek nem volt elég, ezért egy széklábbal ütni kezdte. Az ismerős nem tudott több pénzt adni, úgyhogy a férfi úgy döntött, pénz helyett jó lesz neki festék is. A megmutatott festékek nem tetszettek neki, ezért szétverte a vödröket.

Megint az ismerőst verte a széklábbal. Úgy megütötte, hogy a családapa elájult.

A férfi ezen kívül 2021 decemberében úgy vezetett Kocson, hogy előtte drogozott. Ezen az eseten kívül is rendszeresen kábítószerezett. Az ügyészség felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás és kábítószer birtoklása miatt emelt vádat a férfi ellen és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre – írja a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség.