Itt az újabb pedofil botrány: hétéves gyerekeket zaklatott szexuálisan egy tanár Zalában

Vágólapra másolva!
Tavaly tavasszal derült fény arra, hogy egy zalai település iskolájában egy pedagógus megengedhetetlen módszereket alkalmazott óráin. A gyerekek és a szülők történetei bántalmazásról, zsarolásról, szexuális zaklatásról szóltak. A rendőrség jelenleg is eljárást folytat a 61 éves férfival, mint gyanúsítottal szemben.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt napokban hívták fel lapunk figyelmét aggódó szülők egy zalai esetre, amely még tavaly tavasszal történt. A hozzánk eljutott információk szerint a Nagykanizsai Tankerületi Központ (NTK) 2022 áprilisában indított vizsgálatot szülői jelzések alapján egy pedagógus ellen, aki az egyik ottani intézményben tanított alsós diákokat.

A bejelentések arról szóltak, hogy a pedagógus fizikai kényszerítést alkalmazott, és szexuális zaklatásnak, lelki bántalmazásnak, zsarolásnak tette ki a gyermekeket.

A vizsgálat nyomán feljelentés is született. Értesüléseink szerint az intézmény vezetője a szülőkkel folyamatosan tartotta a kapcsolatot, a tanulók iskolapszichológusi ellátásban részesültek.

A szerkesztőségünk által megismert történetet mind a tankerület, mind a rendőrség megerősítette. Mint azt az NTK írta, az egyik fenntartásukban levő intézmény vezetője

– közölte a tankerület.

Ezután kérdéseinkkel a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitánysághoz fordultunk, ahol közölték: az ügyben a rendőrség kiskorú veszélyeztetésének megalapozott gyanúja miatt szakértők bevonásával folytatja az eljárást egy 61 éves férfival szemben. Hozzátették: az ügyben 2022. április 12-én indult nyomozás.

Bite Zsolt Forrás: TikTok

Az elmúlt hónapokban több ilyen eset derült ki. Februárban robbant Bite Zsolt ügye, amely után nyilvánvalóvá vált: cselekvésre van szükség a gyermekek védelmében. Mint ismert, Bite Zsolt a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola azóta kirúgott tanára a közösségi médiában dicsekedett azzal, hogy 15 éves szeretője van. Mindezeken felül kiderült: a férfi homoerotikus videókat is gyártott magáról, amelyhez diákok is hozzáférhettek, illetve arról is beszélt, hogy „a 14 évesek buknak rá".

Miután Bite Zsolt videói nyilvánosságra kerültek, feljelentés született az ügyben. A hatóságok házkutatást is tartottak nála, a nyomozás jelenleg is folyamatban van.