13 millió forintot csalt ki szeretőitől a budapesti titkos ügynök

tinder okostelefon társkereső sms mobiltelefon mobil
Vágólapra másolva!
Két barátnőjétől közel tizenhárom millió forintot szerzett meg egy csaló. 2022-ban az egyik nőtől több mint 7 millió forintot, a másiktól pedig 5 és fél millió forintot kért azzal az ürüggyel, hogy egy rá váró hatalmas örökség illetékét ki tudja fizetni. Végül úgy bukott le, hogy az egyik szeretője találkozott az anyjával, akiről azt hazudta, hogy halott.
Vágólapra másolva!

A férfi egy internetes társkereső oldalon ismerkedett meg a két nővel 2019-ben. Álnéven mutatkozott be, és ugyanazt a mesét adta elő mindkettejüknek:

magát, mint több nyelven beszélő, sikeres vállalkozót és üzletembert mutatta be, akinek reklám- és rendezvényszervező cége, több hazai és külföldi ingatlanja van és a családjáé egy borászat is.

Illusztráció Forrás: Pexels képe a Pixabay -en.

Ezt fokozta a befolyásos politikai kapcsolatairól és a Sopronban köztiszteletnek örvendő családjáról szóló fikcióival is.

Pár hónappal később a férfi azt hazudta, hogy meghalt az apja, illetve, hogy az anyja nagyon beteg. Ezzel próbált együttérzést ébreszteni barátnőiben.

Aztán előadta nekik, hogy

apja után több száz milliós örökség vár rá, amelyet azonban csak az illeték megfizetése után kaphat csak meg.


Mind a két nő adott is neki pénzt. Méghozzá milliókat. Egyikük több, mint hét és fél millió, a másik nő ötmillió forintot.

A férfi később azt mondta, az anyja is meghalt.

Végül ez okozta a lebukását is, ugyanis

egyik barátnője találkozott a halottnak hitt nővel, majd rájött, hogy a férfi nem csak ezzel kapcsolatban szedte rá,

de egy másik nővel is kapcsolatot tart fenn. A két nő szembesült vele, hogy tudtukon kívül mindketten a barátnői, és ugyanazzal a mesével csalhatott ki tőlük milliókat.

Amikor a nő kérdőre vonta, azt mondta, hogy ő titkos ügynök, és a nő miatt vége a karrierjének.

A férfi a rendőrségen mindent tagadott. Most csalással gyanúsítják, és napokon belül vádat emelhetnek ellene.