Bródy János szerint akkor lesz demokrácia Magyarországon, ha az egyik számát folyamatosan játszani fogja a rádió

Bródy János
Vágólapra másolva!
Bródy Jánosnak, a szocializmus kedvenc zenészének egészen nevetséges elképzelése van a demokráciáról. Szerinte ugyanis Magyarországon addig nem beszélhetünk demokráciáról, amíg a Lesz még egyszer című dalát nem játssza folyamatosan a rádió.
Vágólapra másolva!

Minden bizonnyal át kell írni a könyveket, és bizonyos fogalmakat is újra kell értelmezni azt követően, hogy Bródy János baloldali zenész megfejtette, hogy mit is jelent a demokrácia. Szerencsére a tétel levezetése meglehetősen egyszerű, a Lesz még egyszer című dalát kell folyamatosan a rádióban játszani, ugyanis amíg ez nem történik meg, addig diktatúra van, nincsen demokrácia.

Bródy János megfejtette, hogy mi kell a demokráciához Forrás: FACEBOOK

Arról egyenlőre nincsenek információk, hogy a szocialisták kedvenc zenészének dalát több nyelvre is lefordítanák, de az Egyesült Államokat minden bizonnyal nagyon érdekli ez az új felfedezés, mert úgy tűnik, hogy a demokrácia-exportban csak ez az egy fegyver hiányzott. Már nagyon várjuk, hogy mikor kezdik el az észak-koreai, iráni és különböző afrikai országok rádiójában játszani a dalt.