Rátámadt a tanárnőre egy bajai férfi, hogy elvihesse a gyerekét az iskolából

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy bajai férfi bement az egyik helyi általános iskolába, hogy még az órák vége előtt elvigye onnan a gyerekét. A tanárnő azonban az anya külön kérésére nem engedte el vele a gyereket. A férfi emiatt ideges lett és rátámadt a tanárnőre.
Vágólapra másolva!

A büntetett előéletű bajai férfi április 28-án, már délelőtt bement az egyik helyi általános iskolába, hogy a tőle külön élő gyerekét magával vigye. Ekkor a tanárok közölték a férfival, hogy a gyereknek még lesz három órája, ezért nem viheti el. A férfi ezt megértette és elment. A gyerek osztályfőnöke felhívta a gyerek anyját és beszámolt neki a történtekről.

Az anya kifejezetten kérte, hogy ne engedjék el a gyerekét az apjával.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ebédidőben a férfi részegen visszament az iskolába, ahol a gyerekek éppen ebédeltek. Amikor a gyerek meglátta az apját, odaszalad a napközis tanárnőhöz és megfogta a kezét, mert nem akart elmenni a férfival. A férfi továbbra is el akarta vinni a gyereket, a tanárnő azonban közölte vele, hogy az anyuka kérésére nem viheti el. A férfi emiatt ideges lett, kiabálni kezdet, majd megfogta a gyerek másik kezét.

A tanárnő azonban továbbra sem engedte el, ezért a férfi megszorította a nő csuklóját, majd megpróbálta ellökni a gyerektől.

A nő az erőszak miatt elengedte a gyereket. Az apa végül a gyerekkel együtt elment az iskolából.

Az ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt emelt vádat a férfi ellen.