Karácsony Gergely rendszeresen semmibe veszi a KRESZ-t

Bors
Vágólapra másolva!
Karácsony Gergely rendszeresen megszegi a közlekedési szabályokat. Számos felháborodást keltő manővert hajtott végre a hivatali autójával a főpolgármester az elmúlt időben.
Vágólapra másolva!

A főpolgármester miután autómentes hétvégét hirdetett, kényelmesen végig autózta az ezzel kapcsolatos rendezvényeket. Aztán hogy kényelmesen érhessen haza, szokásához híven megszegte a közlekedési szabályokat. Nem érdekelte a Megállni tilos tábla, sőt félig egy járdára is felparkolt - írja a Bors.

Rendszeresen lebukik a képmutató Főpolgármester Forrás: Bors

Miután mindez nyilvánosságra került Karácsony Gergely a Telex segítségét kérte, hogy kimagyarázhassa a dolgot. Közzé is tették, hogy

Csakhogy mindez nem igaz, Karácsony kocsija a Megállni tilos táblát figyelmen kívül hagyva félig a járdán, félig az úttesten áll. Ráadásul egy különösen veszélyes helyszínen, egy buszmegálló és egy gyalogátkelőhely között, egy forgalmas kereszteződés közelében.

A Bors munkatársai egy csendesebb pillanatban is lefotózták a helyszínt, itt tisztán látszik mindez.

Forrás: Bors

Szigorúan tilos itt a megállás. Aki megszegi a szabályt, az a gyalogátkelőhely biztonságos belátását és a busz kiállását egyaránt veszélyezteti.

Nem felel meg a valóságnak az sem, hogy Karácsony egy ház kapubeállójában állt meg szabályosan. A Bors fotósai rögzítették, hogy itt is külön tábla hívja fel a figyelmet: Megállni tilos!

Forrás: Bors

A II. kerület polgármestere, Őrsi Gergely a napokban több posztot is szentelt annak, hogy Kern András szabálytalanul állt meg autójával. Őrsi nyilvánosan „tahóparkolónak" nevezte a művészt.

A Bors megkérdezte a kerületi polgármestert, hogy ez a jelző most vonatkozik-e Karácsony Gergelyre is?

Őrsi Gergely a Bors cikkének megjelenéséig nem válaszolt.

Karácsony Gergely hosszú ideje, tudatosan szegi meg a közlekedési szabályokat. Mindenkinek azt üzeni, rá nem vonatkozik a KRESZ.

Gyakran autózik buszsávban:

Forrás: Bors

Mozgássérült parkoló? Nem számít!

Forrás: Bors

Tilos a megállás árufeltöltés miatt? Nem érdekli...

Forrás: Bors