Brüsszel migránsgettókat akar Magyarországon

migráció, iszlamizmus, izraeli háború, multikulturalizmus, terroristák
Tüntetés 2023. júniusában, amelyet a 17 éves Nahel Merzouk halála váltott ki. Szétfeszíti a nyugati társadalmakat az ellenőriztlen migráció.
Vágólapra másolva!
Brüsszel példátlan támadásokat intéz Magyarország ellen, mert a kormány nem hajlandó beengedni a migránsokat az ország határain belülre. Láthatjuk pontosan, hogy mi történik Nyugat-Európában, ahol keresztényeket és zsidókat üldöznek a migránsok, tanárokat fenyegetnek és gyilkolnak meg, tízezrével ünneplik az utcákon a Hamász terroristáinak Izrael ellen intézett véres támadását. Pontosan ezek azok a migránsok, akik most az ország déli határát ostromolják, és akiket Brüsszel szétosztana a tagországok között. Meg kell érteni, hogy itt nemcsak a migránsok, hanem a terrorizmus szétosztásáról is szó van. Ha egyszer beengedjük őket, akkor nagyon nehéz vagy lehetetlen lesz megszabadulni tőlük, hazánkban is mindennapossá válna az erőszak, háttérbe szorulna a keresztény európai kultúra. A Nemzeti Konzultáció negyedik kérdésében erről mondhatnak véleményt a magyar emberek.
Vágólapra másolva!

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár nemrég bejelentette, hogy a Nemzeti Konzultációban a magyarok migránskérdésben is elmondhatják majd a véleményüket.

Úgy fogalmazott, hogy Brüsszel ránk akarja erőltetni az illegális migránsokat, de a magyar kormány álláspontja egyértelmű: nemet mondunk a migránskvótára és a migránsgettókra.

Mint ismert, a globális baloldal és Brüsszel régóta tervezik az úgynevezett nyílt társadalmat, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy minél több migráns érkezzen Európába. A legtöbb nyugati országban már sikerült elérniük a célkitűzéseiket, Magyarország azonban továbbra is az egyik utolsó bástyaként védi a keresztény és az európai kultúrát.

Brüsszel mindent elkövet annak érdekében, hogy Magyarország is megváltoztassa az álláspontját ebben a nemzeti sorsot eldöntő kérdésben. A migráció az egyik olyan sarkalatos kérdés, amely tekintetében Brüsszel gátlástalan zsarolással, a magyaroknak jogosan járó uniós pénzek visszatartásával próbál meg áttörést elérni.

Brüsszel a tervek felgyorsítása érdekében kötelező kvótát vezetett be, azt várják el most a tagországoktól, hogy önként fogadjanak be migránsokat, olyanokat, akik még a migránsországoknak sem kellenek. Ez már önmagában is olyan követelés, amely sérti Magyarország szuverenitását, hiszen csak a magyarok dönthetik el, hogy kivel szeretnének együtt élni. Az ilyesfajta őrült tervek különösen veszélyesek egy olyan időszakban, amikor Izraelt pusztító terrortámadás érte, a Hamász-terroristákat éltető migránsok pedig Nyugat-Európában tízezrével ünnepelnek az utcákon és hajtanak végre antiszemita és keresztényellenes támadásokat.

Egyre erőszakosabbak a terroristákat éltető migránsok, Berlinben is többször elszabadult a pokol Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/TNN

Brüsszel őket akarja szétosztani az országok között; azokat, akik a terrort ünneplik, és minden bizonnyal sokan közülük nem is rettennének vissza egy terrorcselekedet végrehajtásától. Ha Magyarországra ilyen emberek érkeznének, az nemcsak terrorfenyegetést jelentene, hanem azt is, hogy szép lassan kiszorítják a magyarokat, a magyar kultúrát. Hiszen ez történik minden országban; jó példa erre Franciaország, ahol a migránsok gyerekei tanárokat fenyegetnek, vernek meg és mészárolnak le.

A lakosság rettegésben él, mert a migránsok szép lassan mindent elvesznek tőlük.

Erre viszont sok helyen csak túl későn döbbentek rá, nem hallgattak a figyelmeztetésekre. Mi, magyarok nem sétálhatunk bele ugyanebbe a csapdába. Szerencsére a kormány még idő előtt felismerte a migránsok korlátlan beáramlásában és a párhuzamos társadalmak kialakulásában rejlő veszélyeket, így el is utasítja azt, hogy Magyarország migránsállam legyen.

Deutsch Tamás korábban arról beszélt, hogy a kötelező betelepítési kvótával és a migránsgettókkal kapcsolatos brüsszeli intézkedéseket nem fogjuk végrehajtani, valamint bicskanyitogatónak nevezte, hogy Brüsszel a hatalmával visszaélve támadja hátba Magyarországot és mindenféle politikai büntetőintézkedéseket kezdeményez.

A nyugati országokban mindennapossá vált a migránserőszak Forrás: Guardian/Origo

Hozzátette, hogy Európa védelmezői vagyunk, hiszen tavaly a negyedmilliót is meghaladta azon illegális migránsok száma, akiket hazánk megállított a szerb-magyar határon, míg az elmúlt fél évtizedben egymillió, Európába törvénytelen módon belépni szándékozó migráns bejutását akadályozta meg Magyarország, amivel "ranglistavezető".

A migránsok azonban jelenleg is, ezekben a percekben is az országunk határát ostromolják, ráadásul egyre több a bizonyíték arra, hogy mindezt a muszlim terrorszervezetek támogatásával teszik. Egyre erőszakosabbak, rálőnek a határőrökre, és mindent megtesznek azért, hogy bejussanak Európába, ahol sokan közülük a terrorista szervezetek alvó sejtjeiként élnek majd, amíg el nem érkezik a megfelelő pillanat ahhoz, hogy véres támadást indítsanak a békés emberek ellen.

A magyar kormány nemcsak Brüsszelben, hanem a határon belül is nehéz küzdelmet folytat, hiszen a dollárbaloldal mindent elkövet annak érdekében, hogy Magyarországon is migránsgettók épüljenek. Pont olyanok, mint Nyugaton.

A magyarok eldönthetik, akarnak-e terroristákkal együtt élni vagy sem Forrás: Anadolu via AFP/2023 Anadolu/Luc Auffret

Teljes városrészeket kell elképzelni, ahonnan a helyiek kiszorulnak a bűnözők, a tolvajok és az erőszaktevők miatt. A probléma azonban az, hogy míg a jelenség kezdetekben csak kis helyre korlátozódik, később rohamosan terjed.

Ezt a problémát csak egyféleképpen lehet orvosolni: nem szabad megengedni, hogy kialakuljon, vagyis még egy négyzetméternyi migránsgettót sem engedhetünk Magyarországra, mert akkor már vége, minden elveszett.

Aki tehát azzal érvel, hogy csak néhány száz emberről van szó, nem mond igazat. Ebből a néhány százból hamar ezrek lesznek, és már nincs megállás.

Most viszont minden magyar lehetőséget kap arra, hogy kinyilvánítása véleményét, hangos és egyértelmű üzenetet küldjön Brüsszelnek: nem lesz Magyarországból migránsország, nem engedjük, hogy határainkon belül migránsgettók épüljenek! Nem is csoda, hogy Brüsszel mindent megtesz annak érdekében, hogy elhallgattassa a magyarokat. Nemrég például kijelentették, hogy a Nemzeti Konzultációban hazugságokat állítanak Brüsszelről, holott minden igaz, a céljaik régóta ismertek, ezeket már nem tudják elrejteni.

A kérdés

Brüsszel Magyarországon is migránsgettókat akar létrehozni.

Brüsszelben helyettünk akarnak dönteni arról, hogy kivel éljünk együtt, és kiket engedjünk be az országunkba. Kötelezni akarnak minket, hogy már a menekültügyi kérelmek elbírálása előtt engedjük be a migránsokat az országba. Ezzel migránsgettókat hoznának létre Magyarországon is.

Ön mit gondol erről?

A – Nem szabad engedni, hogy migránsgettók jöjjenek létre hazánkban.

B – El kell fogadni a brüsszeli migrációs terveket.