Késsel fenyegette, majd megverte a szüleit egy nagyoroszi férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A férfi egy késsel azzal fenyegette meg a szüleit, hogy megöli őket, majd megverte őket. Az anyját fojtogatta, az apját pedig egy hokedlivel ütötte fejen.
Vágólapra másolva!

A részeg férfi november 14-én délben, egy késsel megöléssel fenyegette meg a szüleit, majd

az anyját a földre lökte és fojtogatni kezdte. Az apját egy hokedlivel fejen és vállon ütötte, majd a földre esett apja vállára ugrott két lábbal.

Ezek után a szülei védelmére siető testvérét is ököllel arcon ütötte, majd lelökte a lépcsőn.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A rendőrség súlyos testi sértéssel és zaklatással gyanúsítja a férfit. Az ügyészség javasolta a letartóztatását, mait a bíróság a bűnismétlés veszélye miatt elrendelt. A döntés nem végleges – írja a Nógrád Megyei Főügyészség.

Ahogy az Origo már megírta, egy szabolcsi községben a saját fia vert halála egy férfit korábban, Pocsajon pedig két család verte egymást véresre. Hasonló eset történt a floridai Disney Worldben, ahol szintén két család verekedett össze. Arról is írt az Origo, hogy egy nagykanizsai férfi rettegésben tartotta a családját, valamint arról, hogy egy férfi piknikezés közben veszett össze az élettársával, majd megverte.