Vascsővel támadt barátnője volt barátjára egy egri férfi

Vágólapra másolva!
Az egri férfi rossz kapcsolatban volt a a barátnője korábbi barátjával. Amikor a volt barát felhívta telefonon a lányt, a férfi vette fel és ideges lett. Ezért a barátnőjével együtt kocsival átmentek hozzá, majd a férfi egy vascsővel támadt rá.
Vágólapra másolva!

A férfi barátnője korábban az ismerőse élettársa volt, ezért a két férfi kölcsönösen ellenszenvet éreztek egymás iránt. 2021 márciusában az ismerős az egri otthonában italozott az egyik barátjával, amikor felhívta a nőt, de a telefont a férfi vette fel. A beszélgetés közben szidták és sértegették egymást.

Ezek után a férfi és a barátnője kocsival az ismerős otthonához mentek, ahol

a férfi egy vascsővel a kezében berontott a házban és rátámadt a házigazdára, közben azt kiabálta, hogy „Megöllek!".

Több alkalommal a feje irányába ütött, valamint a testét is többször megütötte. Az ismerős a karja felemelésével védekezett.

Forrás: Ügyészség.hu

A támadás közben megcsörrent az ismerős telefonja, így még azelőtt sikerült segítséget hívnia, hogy a férfi a telefont eldobta a sarokba. A verésnek a nő vetett véget, aki a lakásba beérve rászólt a férfira.

Az ismerősnek több csontja eltört, ha nem védekezett volna a kezével, a fejére mért ütésekbe bele is halhatott volna.

Az ügyészség emberölési kísérlet és felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés miatt emelt vádat a férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.

Korábban megírtuk, hogy egy férfi az ismerősét szúrta le Siófokon, mert korábban nála lakott, egy somogyi férfi pedig brutálisan megrúgta az ismerősét, mert az puszival köszönt el a barátnőjétől. Korábban egy pátrohai férfi felrobbantotta a házát féltékenységből, egy miskolci férfi pedig meg akarta ölni a feleségét.